Sök Meny
Såld

NORRTÄLJE - Färsna / Balders Båge 12 F

En mycket fin tvåa med balkong i söder och med egen ingång från loftgång

Välkommen till denna fina tvåa i populära Färsna. De välplanerade lägenheterna är byggda 2015 och ligger omgivna av vacker natur och med närhet till Norrtälje centrum. Lägenheten har sin ingång via loftgång och en stor härlig balkong i söderläge med fantastisk utsikt över skogsbackar med gamla ekar. Huset är utrustat med hiss. Gemensam tvättstuga och förråd finns på tredje våningen.

Lägenheten är stilren och modern med fina parkettgolv i ek, vitmålade väggar och helkaklat badrum. Den har en trevlig planlösning med kök, stort och ljust vardagsrum, klädkammare och sovrum.

I Färsna finns omtyckta förskolor och skola, välskötta motionsspår/skidspår med belysning. Färsna 4H-gård alldeles intill är ett uppskattat utflyktsmål med café och djur som får, höns och kaniner. Roslagsleden passerar Färsna gård. Det är cykelavstånd till sjön Lommaren som har en allmän badplats, café och vattenrutschbana. Bekvämt för pendlaren med bara 1,5 km till Norrtälje busstation och härifrån går det täta turer till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Buss 651 trafikerar området en gång/tim alla dagar i veckan. Busshållsplats finns nära huset. Det är även promenadavstånd till Knutby handelsområde med större matvaruaffärer och specialbutiker.

Ett trivsamt och praktiskt boende!

Sponsrade länkar
NORRTÄLJE / Färsna
Balders Båge 12 F
Slutpris: 1 370 000 kr
Boarea: 55 kvm
Avgift: 3 625 kr/mån
Driftkostnad: 284 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / NORRTÄLJE / Balders Båge