Balders Båge 8 J / Färsna / Norrtälje

Mysig 1:a med stor balkong i söder

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
2 483 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-08-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Balders Båge såldes av oss 2017-08-08. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Balders Båge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Färsna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljust och fin gavellägenhet belägen på tredje våningen. Hiss finns. Ljus och fräsch och klar att flytta in i. Klassiskt och stilrent inredd i vitt, grått och trä genom de fina parkettgolven i ek. Förråd finns som tillhör bostaden beläget på samma våningsplan. Tvättstuga finns i samma hus och samma våningsplan. Trivsamt område nära natur men ändå bara 2 km till stadskärnan. Stadsbuss 651 trafikerar området alla dagar i veckan. Bekvämt promenadavstånd till Knutbytorgs handelsområde med 2 stora matbutiker, bygghandel, blomsteraffär, allt-i-allo-butiker och möbelhandel. I Färsna finns motionsspår med möjlighet till skidspår. Sommartid så finns fin badplats i sjön Lommaren 25 minuters promenad från området. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration