Sök Meny
Såld

Norrtälje - Färsna / Balders Båge 8 J

Mysig 1:a med stor balkong i söder

Ljust och fin gavellägenhet belägen på tredje våningen. Hiss finns. Ljus och fräsch och klar att flytta in i. Klassiskt och stilrent inredd i vitt, grått och trä genom de fina parkettgolven i ek. Förråd finns som tillhör bostaden beläget på samma våningsplan. Tvättstuga finns i samma hus och samma våningsplan. Trivsamt område nära natur men ändå bara 2 km till stadskärnan. Stadsbuss 651 trafikerar området alla dagar i veckan. Bekvämt promenadavstånd till Knutbytorgs handelsområde med 2 stora matbutiker, bygghandel, blomsteraffär, allt-i-allo-butiker och möbelhandel. I Färsna finns motionsspår med möjlighet till skidspår. Sommartid så finns fin badplats i sjön Lommaren 25 minuters promenad från området. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Färsna
Balders Båge 8 J
Slutpris: 1 150 000 kr
Boarea: 37 kvm
Avgift: 2 483 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Balders Båge