Balders Båge 18B / Färsna / Norrtälje

4:a med stor terrass och villakänsla

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 441 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2018-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Balders Båge såldes av oss 2018-02-28. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Balders Båge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Färsna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyproducerad gavelfyra från 2014 med optimal planlösning. Stor och solig terrass om hela 25 kvm som är perfekt för grillkvällar. Här bor du i ett naturskönt område med villakänsla. Genomgående ljus och trivsam lägenhet med generös takhöjd som ger rymd. Lägenheten har ett rymligt och smakfullt kök med matplats som ligger öppet mot vardagsrummet. Fräscht, helkaklat duschrum med skön golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Intill lägenheten finns förråd och parkeringsplats finns att få. Låg avgift. Precis intill bostaden finns busshållplats, skola och förskola. Ett optimalt boende för dig som vill bo bekvämt med villakänsla men ändå nära Norrtälje stad.
Försäljningen kommer att gå till på följande sätt: Bostaden kommer att säljas till utgångspris 2.295.000 kr till den spekulant som först bestämmer sig och bokar kontraktsskrivning.
Ring och boka egen visningstid - Tel.070-7788090!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration