Bältartorpsgatan 8b / Norrtälje

Slutpris
1 575 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
2 448 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bältartorpsgatan såldes av oss 2018-10-15. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Bältartorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bältartorpsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Generös tvåa om hela 54 kvm i centrala och attraktiva Brf Lönnen. Lägenheten är mycket väldisponerade med balkong i västerläge och utsikt mot Roslagsparken. Välkomnade hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i garderober. Mycket fräscht och helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och ljust klinker på golv. Stort kök med plats för matbord för många gäster. Stort härligt vardagsrum med utgång till balkongen. Lägenheten ligger i en välordnad förening med Roslagsparken som närmsta granne. En kort promenad till centrala Norrtälje med dess stora utbud av butiker, restauranger och service. En 5 minuters promenad tar dig till busstation med bra pendlingsmöjligheter till Stockholm, Arlanda och Uppsala. Här erbjuds härliga promenadstråk längs Norrtäljeviken. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration