Bangårdsgatan 26 / Centrala Norrtälje / Norrtälje / Nyproduktion

Slutpris
2 195 000 kr
Referensnummer
130 958
Boarea
93 kvm
Avgift
4 148 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-03-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bangårdsgatan 26 såldes av oss 2014-03-19. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket vacker nyproducerad trerumsvåning i paradvåningsstil mitt i centrala Norrtälje i en k-märkt fastighet med låg månadsavgift. Äldre charm möter modern funktionalitet. Högt till tak, ny kakelugn, 2 nya duschrum med egen tvättmaskin, nytt kök, säkerhetsdörr och vinkällare är några av de speciella detaljerna som finns. Mycket stor trädäckad altan i söder med entré till vardagsrummet. Bekvämt och praktiskt utan trappor då våningen ligger på entréplan. Hela fastigheten med dess tre lägenheter har byggts om helt under ett år bl a med ny inredning, nya VA stammar, elstigar, våtutrymmen, kök, väggar och golv, dörrar och fönster, terrasser osv. Mycket bra materialval såsom rostfria köksmaskiner och bänkskiva i sten. Inget större underhållningsbehov på decennier. Parkeringsplats och förråd hör till bostaden, liksom tillgång till en ljuvlig gammal trädgård fullt med äppelträd. Bostadsrättsföreningen har möjligheter för extra intäkter genom att hyra ut byggnaden på gården.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.