Sök Meny
Såld

Norrtälje - Centrala Norrtälje / Bangårdsgatan 2E

Originell 2:a med med stans bästa läge

I bästa tänkbara läge finner du denna charmiga och mysiga tvåa på 60 kvm! Bara en trappa upp, med välkomnande hall, rymligt vardagsrum med sovalkov, stort matrum som även kan användas som sovrum och en fräsch köksvrå som är fullt utrustat. Här rimmar 40-talets charm med takhöjd på 2,7 m och genomgående trägolv. Denna stora tvåa har en gång i tiden varit damfrisering, vilket ger den en originell planlösning som går att kombinera på flera olika sätt. Endast fantasin sätter gränser.
Utanför huset grönskar Roslagsparken med fontän, lekplats och mysiga viloplatser i pergolas och gräsytor.

Bangårdsgatan är ett av stans bästa lägen då det är nära till det mesta. Pendlarbuss till Stockholm, mataffär, Norrtäljes stadskärna samt hamnen är allt inom 5 minuters promenad. Hamnen är Norrtäljes nya stadsdel där bostäder, restauranger och butiker kommer att finnas i framtiden. BRF Roslagsgårdarna är en liten och stabil förening med möjlighet till p-plats, hobbyrum i källaren och två förråd per lägenhet.

En lägenhet som helt enkelt måste ses och kännas in. Välkomna på visning!er att bostadsförsäljningen kan användas i marknadsföring.

Sponsrade länkar
Norrtälje / Centrala Norrtälje
Bangårdsgatan 2E
Slutpris: 1 480 000 kr
Boarea: 60 kvm
Avgift: 3 121 kr/mån
Driftkostnad: 436 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-07-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Bangårdsgatan