Bangårdsgatan 2E / Centrala Norrtälje / Norrtälje

Originell 2:a med med stans bästa läge

Slutpris
1 480 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 121 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-07-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bangårdsgatan såldes av oss 2017-07-28. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Bangårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I bästa tänkbara läge finner du denna charmiga och mysiga tvåa på 60 kvm! Bara en trappa upp, med välkomnande hall, rymligt vardagsrum med sovalkov, stort matrum som även kan användas som sovrum och en fräsch köksvrå som är fullt utrustat. Här rimmar 40-talets charm med takhöjd på 2,7 m och genomgående trägolv. Denna stora tvåa har en gång i tiden varit damfrisering, vilket ger den en originell planlösning som går att kombinera på flera olika sätt. Endast fantasin sätter gränser.
Utanför huset grönskar Roslagsparken med fontän, lekplats och mysiga viloplatser i pergolas och gräsytor.

Bangårdsgatan är ett av stans bästa lägen då det är nära till det mesta. Pendlarbuss till Stockholm, mataffär, Norrtäljes stadskärna samt hamnen är allt inom 5 minuters promenad. Hamnen är Norrtäljes nya stadsdel där bostäder, restauranger och butiker kommer att finnas i framtiden. BRF Roslagsgårdarna är en liten och stabil förening med möjlighet till p-plats, hobbyrum i källaren och två förråd per lägenhet.

En lägenhet som helt enkelt måste ses och kännas in. Välkomna på visning!er att bostadsförsäljningen kan användas i marknadsföring.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration