Bangårdsgatan 26 / Centrala Norrtälje / Norrtälje

Villakänsla mitt i stan, vacker våning med bevarad charm renoverad 2012

Slutpris
2 525 000 kr
Boarea
93 kvm
Avgift
4 563 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2019-06-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bangårdsgatan såldes av oss 2019-06-24. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Bangårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket vacker trerumsvåning i paradvåningsstil mitt i centrala Norrtälje i en k-märkt fastighet med uppvuxen villaträdgård. Äldre charm möter modern funktionalitet och känslan är något alldeles extra. Högt till tak, ny kakelugn, två nya duschrum med egen tvättmaskin, nytt kök, säkerhetsdörr är några av de speciella detaljerna som finns, allt i gott skick från 2012. Mycket trevlig planlösning med fönster i alla väderstreck som ger ett härligt ljusflöde i hela bostaden. Stor härlig trädäckad altan i söder som öppnar upp från vardagsrummet. Ett bekvämt och praktiskt boende utan trappor då våningen ligger på entréplan. Hela fastigheten med dess tre lägenheter har byggts om helt under ett år 2012 med bl a ny inredning, nya VA stammar, elstigar, våtutrymmen, kök, väggar och golv, dörrar och fönster, terrasser. Fina materialval såsom rostfria köksmaskiner och bänkskiva i sten. Parkeringsplats och förråd hör till bostaden, liksom tillgång till en ljuvlig gammal trädgård fullt med äppelträd. Villakänsla mitt i stan - välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.