Båtsmansgärdet 14

Båtsmansgärdet 14

Slutpris

2 800 000 kr


Roslags-Bro— Norrtälje

Båtsmansgärdet 14


Slutpris
2 800 000 kr

Roslags-Bro— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med det lilla extra

Välkommen till Båtmansgärdet 14! Här välkomnas du till ett ljust, öppet och stilrent fritidshus med åretrunt standard. Huset är i fint skick med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp, härlig atmosfär och braskamin centralt placerad. Här semestrar du på 59 kvadratmeter och får plats med både familj och gäster i dom två gästhusen varav det ena är vinterbonat.

Här välkomnas du av en stor, välplanerad och funktionell hall. Vidare finns ett stort, modernt och ljust kök och ett rymligt, lättmöblerat och stilrent vardagsrum med mycket dagsljus, fönster åt tre håll, generösa sällskapsytor, braskamin och plats för soffa och matgrupp. Huset har två sovrum och helkaklat badrum med vattentoalett.

Här finns två stora altaner på entrésidan som dels är under tak samt en stor på den insynsskyddade baksidan där man kan avnjuta eftermiddags/kvälls solen. För dig som vill vistas här vintertid finns både en härlig braskamin och en effektiv luft/luft värmepump som snabbt värmer upp huset.

Denna fastighet passar lika bra för den som har höga krav på sitt fritidsboende som för dom som letar ett åretrunt boende.

Mysig trädgårdstomt i soligt söderläge med stora gräsytor för lek och spel. Plintgrund är klar då man tidigare tänkt bygga till men den fungerar lika bra om man vill bygga ut en stor altan.

Här bor ni i en levande och engagerad byggd med ett starkt idrottsintresse. I Drottningdal, ca 500 m bort, finns både förskola, skola för åk 1-6 och idrottsplats. Kommunikationen sköts av SL, buss 645 (ca 100 m från huset) tar er både till och från Norrtälje. För löparen väntar fina elljusspår med vacker natur på att användas.

För den naturintresserade finns många möjliga upplevelser. Roslagsledens 9:e etapp går ungefär 150 m från huset och erbjuder en vandring i storslagen natur och landsbygd. Leden sträcker sig från Danderyd till Grisslehamn och är på 19 mil. För fågelentusiasten finns fågeltornet vid Brosjön på gångavstånd från huset. En sjö som anses vara en av länets finaste fågelsjöar! Roslagens golfklubb ligger ungefär 8 km bort för den golfintresserade.

Välkomna på visning och upplev själv detta charmiga fritidshus och allt som Roslagen har att erbjuda!


Boarea
59 kvm
Driftkostnad
22 687 kr/år
Tomtarea
2 124 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-06-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Båtsmansgärdet såldes av oss 2021-06-08. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Båtsmansgärdet.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.