Björnövägen 40 / Björnö / Norrtälje

Unikt boende i medelhavsmiljö

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
5 030 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2016-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björnövägen såldes av oss 2016-10-21. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Björnövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björnö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt boende i medelhavsmiljö året runt. Ett av Sveriges grönaste seniorboende (45+). Trerumsvåning i toppskick med ljusa ytskikt och härlig rymd genom den generösa takhöjden. Stor balkong i öster och trivsam uteplats vid entrén med utsikt över trädgården. Bostaden är en gavellägenhet. Alla lägenheter har larm. Bekvämt och tryggt boende med hiss. P-plats finns till alla lägenheter och möjlighet till en extra parkering finns. Bovieran är ett unikt koncept där du slipper regn och snö och kan njuta av den lummiga trädgården året runt. Där växer bl.a. olivträd, palmer och citrusträd. Här finns en flitigt använd boulebana och en vacker rödmålad japansk bro över fiskedammen. I samlingslokalen finns storbilds-tv där bl.a. filmkvällar ordnas. Möjlighet finns också att boka fotvård eller massage. Gästlägenhet finns att hyra till dina gäster med 4 bäddar, kökspentry och stort duschrum för 200 kr/natt. När man bor i Bovieran känner man sig aldrig ensam men väljer själv vilken aktivitet man vill delta i.
Denna bostad är verkligen unik. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration