Björnövägen 40

Björnövägen 40

Slutpris

2 500 000 kr


Norrtälje - Björnö— Norrtälje

Björnövägen 40


Slutpris
2 500 000 kr

Norrtälje - Björnö— Norrtälje

Unikt boende i medelhavsmiljö

Unikt boende i medelhavsmiljö året runt. Ett av Sveriges grönaste seniorboende (45+).
Nu finns äntligen en trerumsvåning i toppskick på 87 kvm i attraktiva Bovieran! Här bor ni i en välplanerad gavellägenhet fördelad på kök och vardagsrum i öppen planlösning med öppet tak upp till nock som ger härlig rymd. Utgång till stor inglasad balkong med morgon och förmiddagssol, utsikten består av grönska och sjöglimt över sjön Limmaren, master bedroom med fönster ut mot vinterträdgården och en härlig takhöjd, generöst helkaklat duschrum med golvvärme, tvättmaskin och tumlare, ett gästrum/kontor samt en välkomnande hall med spegelgarderob och ordentlig klädkammare. Trivsam uteplats vid entrén med utsikt över den vackra innergården.
Bostaden har genomgående trestavig ekparkett och ljusa tapet i diskret mönster. Det helkaklade duschrummet går i stilrent vitt och grått.

Denna förening har en fantastisk innergård med glasväggar och tak, som möjliggör dess tropiska miljö av palmer och andra växter som skapar en oas året om. Här möts ni på flera trevliga sittplatser och grupper för både boule, midsommarfirande eller bara en god kopp kaffe. Bekvämt och tryggt boende med hiss och larm. P-plats finns till alla lägenheter och möjlighet till en extra parkering finns. Bovieran är ett unikt koncept där du slipper regn och snö och kan njuta av den lummiga exotiska trädgården året runt. Där växer bl.a. olivträd, palmer och citrusträd. I samlingslokalen finns storbilds-tv där bl.a. filmkvällar ordnas. Möjlighet finns också att boka fotvård eller massage. En gästlägenhet finns att hyra till dina gäster med 4 bäddar, kökspentry och stort duschrum för 200 kr/natt. När man bor i Bovieran känner man sig aldrig ensam men väljer själv vilken aktivitet man vill delta i.

Gemenskap och livskvalité är det många eftersträvar och också det som uppskattas mest här. Att lägenheterna och föreningens allmänna utrymmen är helt anpassade för rullator eller rullstol är såklart ett stort plus. I området finns fina promenadstråk i vacker miljö och naturreservat. Björnö är ett nytt lugnt villaområde som etablerats med fokus på närheten till naturen, kanske till och med bor barnen i området och barnbarnen går i förskolan?
Varmt välkommen på visning och upplev en exotisk miljö!


Boarea
86.8 kvm
Avgift
5 525 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-12-31

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Björnövägen såldes av oss 2020-12-31. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Björnövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.