Boängsvägen 21 / Spillersboda / Norrtälje

Högt belägen naturtomt med fin utsikt & helt utan insyn!

Slutpris
3 160 000 kr
Boarea
67 kvm
Driftkostnad
19 218 kr/år
Totalareal
2 127 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-19
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på boängsvägen såldes av oss 2018-09-19. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på boängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spillersboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Boängsvägen 21, i attraktiva Spillersboda! Högt belägen och lättskött naturtomt som gränsar till samfälld skog och med fin utsikt över Boängen, helt utan insyn. Perfekt badrocksavstånd 150 meter från huset ner till den fina badsjön Kolmaren och 800 meter bort ligger havet där badstrand och möjlighet till båtplats finns. Härifrån kommer du direkt ut till en fantastisk skärgård och Furusundsfjärden, där flera sjökrogar och fina badöar finns att upptäcka.

Enplanshuset har renoverats till dagens fina skick med tre bra sovrum, stort vardagsrum som ligger öppet mot köket, vardagsrum med braskamin, lantligt kök som är fullt maskinellt utrustat, matplats för 6-8 personer, helrenoverat duschrum med kommunalt V/A, golvvärme, tvättmaskin och wc. På trädäcket njuter du av solens strålar från förmiddag till sen eftermiddag, perfekt soldäck med vedeldad badtunna och fin utsikt. På altan samlas alla för middag där kvällssolen gör sig påmind.

Tomten gränsar till stor samfälld skog som bjuder på fin svamp och bärplockning. Vidare på tomten finns en gäststuga med bastudel, förråd och en söt trädkoja. Här finns också plan gräsyta perfekt för lek och odling. Bara en kilometer från huset finns lanthandel som har öppet året runt, båtmack, bygghandel och busshållplats. Här kan du ordna med allt för en dagsutflykt i den fantastiska skärgården.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration