Bolkavägen 25 / Norrtälje

Hus för den stora familjen

Slutpris
4 350 000 kr
Referensnummer
134 212
Boarea/biarea
224/132 kvm
Driftkostnad
49 265 kr/år
Tomtarea
753 kvm
Byggnadstyp
2-plan med hel källare och inredd vind
Såld
2014-10-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Bolkavägen 25 såldes av oss 2014-10-03. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bolkavägen 25 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett mycket välplanerat och välskött hus för den stora familjen i populära Kvisthamra. Huset består i dagsläget av två kompletta lägenheter som med enkelhet kan göras om till ett enfamiljshus, alternativt hyra ut en lägenhet och därmed få en fördelaktig boendekostnad.
Lägenheterna har stora ljusa sovrum, rejäla kök med moderna vitvaror, vardagsrum med vackra trägolv, öppen spis samt utgång till stort uterum. Det finns även ett härligt spa med stor bastu samt gym på källarplan. Närhet till skola och kommunikationer samt 5 minuters promenad till centrum. En välunderhållen fastighet med bra läge.
Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.