Bolkavägen 9 A / Centralt / Norrtälje

Vacker etagelägenhet i nyskick med villakänsla mitt i stadskärnan!

Slutpris
3 495 000 kr
Boarea
122 kvm
Avgift
5 574 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-06-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bolkavägen såldes av oss 2018-06-08. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Bolkavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Bolkavägen 9 A, en vacker femrummare i nyskick på hela 122 kvm. Här bor du på gaveln med egen ingång och med ett av Norrtäljes bästa lägen, i attraktiva villaområdet Kvisthamra. Läget, villakänslan och den höga standarden sätter tonen på den här etagelägenheten. Innehåller ett stort härligt kök från Ballingslöv för en riktig kock där all maskinell utrustning finns, matrum som rymmer många matglada gäster, utgång till stort trädäck från köket, vardagsrummet ligger på övre plan med öppet tak upp till nock som ger en härlig rymd och här finns också ett spännande loft, tre ordentliga sovrum med möjlighet till ett extra, två stilrena helkaklade duschrum varav det ena med tvättdel, hall med klinker och klädkammare. Fina vyer från alla fönster och uteplatserna. På den stora uteplatsen strålar solen från förmiddag till kväll och på den andra ut mot den trevliga innergården, njuter du av morgonsolen. Här bor du komfortabelt med både hiss och garage i huset. Ett långt tillträde går att få för den som önskar.

Brf Glasmästaren stod färdig för inflyttning 2013 och har ett garage med möjlighet att hyra garageplats. Bostadsrättsföreningen har även ett övernattningsrum som går att hyra om gästerna blir för många! Här har du närhet till det mesta. På mindre än en minut bort finns Norrtäljes centrum med dess utbud av restauranger, butiker, skola och parker. Busstorget ligger också nära där pendlarbussarna mot bland annat Stockholm går med korta mellanrum. Härliga promenadstråk längs med Norrtäljeån, Societetsparken, naturområdet Borgmästarholmen och badplats finns vid Kärleksudden. Här bor du ett område som har något att erbjuda för alla. Varmt välkommen på visning till en riktig pärla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration