Bolkavägen 34

Bolkavägen 34

Slutpris

4 300 000 kr


Kvisthamra - Centralt— Norrtälje

Bolkavägen 34


Slutpris
4 300 000 kr

Kvisthamra - Centralt— Norrtälje

Rymlig enplansvilla med suverän källare

Välkommen till denna enormt rymliga och praktiskt planerade familjevilla i populära Kvisthamra! Här bor du på en totalyta om 218 kvm som är fördelade på 110 kvm entréplan och 108 kvm källare. Entréplan inrymmer kök, vardagsrum med öppen spis, fyra sovrum, gästwc och duschrum. Källarplan består av gillestuga med öppen spis, sovrum, duschrum, stor tvättstuga, mat-och vinkällare, bastu (ej inkopplad) och hobbyrum med separat ingång. På fastigheten finns även garage.
I detta hus kommer ni aldrig att sakna förvaring. Förutom stora förvaringsutrymmen i förråd och pannrum finns garderober i nästintill alla sovrum. I källaren finns helkaklat duschrum och på entréplan ett duschrum som är i behov av renovering, men tur är väl det, då får man ju sätta sin egen prägel! I övrigt är huset renoverat med nya ytskikt på väggarna under de senaste åren och snygga och funktionella golv. Bergvärme håller driftskostnaderna låga och alla fönster och dörrar på entréplan är bytta. Dränering är gjord (2008) med nytt avlopp ut till gatan och en pump som för bort allt vatten från huset.

Förutom att huset uppenbarligen är en fantastisk familjevilla ur en praktisk synvinkel är den också enormt trivsam och välkomnande! Trädgården bjuder vår och sommar på bland annat äppelträd, körsbär, rabarber och björnbär. Fina gräsytor för en studsmatta eller lite bollspel.

I attraktiva Kvisthamra bor du nära skärgården, restauranger, småstadens egna centrum, båthamn, tennisbanor och skidbacke. Från detta hus har ni dessutom väldigt nära till båda skola och förskola. Huset är besiktigat och protokoll finns att tillgå vid kontakt med ansvarig mäklare samt på visningen.

Välkomna på visning!


Boarea/biarea
110/108 kvm
Driftkostnad
36 672 kr/år
Tomtarea
826 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2018-02-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.