Bolkavägen 11A

Bolkavägen 11A

Slutpris

2 700 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Bolkavägen 11A


Slutpris
2 700 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Stor etagevåning med villakänsla mitt i centrala Norrtälje

Välkommen till Bolkavägen 11 A, en stor och mycket trevlig planerad etagelägenhet med villakänsla om hela 109,5 m² (117 m² golvyta). Här bor du på gaveln i fint hus med påtaglig skärgårdskänsla med ett av Norrtäljes bästa lägen, precis ovanför stadskärnan invid det attraktiva villaområdet Kvisthamra.

Läget, charmen och den trevliga planlösningen gör denna etagelägenhet till något alldeles extra. Här kan ytorna nyttjas efter behov, idag finns tre rum att använda som sovrum/kontor om så önskas. Nedre plan rymmer ett modernt kök som verkligen är något utöver det vanliga. Väggen till ett av de tidigare sovrummen har tagits bort och köket är idag mycket rymligt med både köksö och stor matplats. Köket är fullt maskinellt utrustat och är verkligen lägenhetens centrala plats. På nedre plan finns även ett sovrum som idag nyttjas som vardagsrum, hall, klädkammare och rymligt badrum med tvättmaskin. Mysig balkong med förmiddagssol med fint läge in mot föreningens innergård, ligger från vardagsrummet.

En trappa upp välkomnas du av ett fantastiskt rum som är öppet upp i nock med takbjälkar, mysiga snedtak och takfönster. Härligt ljusflöde och vy över takåsarna. Här finns ett stort sovrum med anslutande wc och stor walk-in-closet samt ytterligare ett sovrum. Denna bostad är perfekt för dig som önskar stora ytor med många olika möjligheter. Genomgående en mycket trivsam känsla med ljusa välhållna ytskikt, fint ljusinsläpp med både takfönster och fönster åt tre håll.

Brf Kaptenshöjden är en mycket välskött och stabil förening som känns igen på de fina huskropparna med träfasad som formar sig runt den populära gården. Här finns sittplatser, köksträdgård och plats för boule och lek med rutschkana och sandlåda. I föreningen finns även föreningslokal, förråd som hör till lägenheten och parkeringsplats att hyra. Föreningen har nyligen installerat fiber och nu ingår digital tv, bredband och ip telefoni i månadsavgiften. Här bor du med oslagbart läge med närhet till det mesta. På några minuters promenad finns Norrtäljes centrum med dess utbud av restauranger och butiker men också skola, förskola, badhus och sportcentrum. Busstorget ligger också nära där pendlarbussarna mot bland annat Stockholm går med korta mellanrum för dig som pendlar. Fina promenadstråk längs med Norrtäljeån, Societetsparken, naturområdet Borgmästarholmen och badplats finns vid Kärleksudden. Här bor du ett område som har något att erbjuda för alla. Varmt välkommen på visning av en riktigt fin lägenhet med villakänsla.


Boarea
109.5 kvm
Avgift
6 286 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Våning
2 (1 tr)
Såld
2020-10-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.