Brusmarvägen 23 / Håtö / Norrtälje

Ett riktigt smutronställe

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea
90 kvm
Driftkostnad
14 439 kr/år
Tomtarea
2 725 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-09-27
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Brusmarvägen såldes av oss 2017-09-27. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Brusmarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Håtö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

"Äntligen ett sådant här hus som man bara vill säga ja till och flytta in!" Det var så jag kände första gången jag fick titta på det. Här finner du ett stilfullt, tillbyggt och totalrenoverat fritidshus som kan nyttjas året runt. Nu även kommunalt V/A vilket är ett stort plus. Huset ligger på en solig hörntomt med endast en granne och med det tilltagna altandäcket har du en given plats närhelst på dagen. Barnen har god plats på den stora gräsmattan. Du har tre bra sovrum, en stor matplats för 6-10 personer med öppet upp till taknock och där du kan öppna upp glasdörrarna och inta måltiden ute om vädret tillåter. På kvällen kan du slå dig ner i soffan i vardagsrummet och njuta av en brasa. Närhet till skärgården och havet gör Håtö extra populärt.

Säljarens kommentarer
Välkommen till Håtö och Brusmarvägen 23
När vi klev in på tomten till sommarhuset första gången kände vi direkt att vi hade hittat vårt smultronställe. En vacker och privat hörntomt med skärgården runt knuten, brygga med båtplats och en stor uppvuxen trädgård.
För soldyrkaren är det ett optimalt läge. Många är de dagar då vi knappt varit inne alls, istället har vi latat oss vid områdets fina stränder eller åkt ut med båten - och sedan avslutat dagen med en härlig grillkväll på terrassen. Svamp- och blåbärsskogen finns som närmste granne, bara att kliva rakt in i äventyren direkt från tomtgräns.
För barnen har det varit en spännande aktivitet att delta i Håtös årliga och mycket populära seglarskola, där barn mellan 8 – 15 år inte bara får lära sig att segla, men hittar också bästa vänner i närområdet.
På vår gata kan man njuta av lugnet. Men om man är sugen på att hitta på saker finns alla bekvämligheter på kort avstånd. Med bil är du vid Norrtälje på ca tio minuter och mysiga fik finns bara en kort bil- eller båttur bort. Skärgården med alla härliga sommarkrogar ligger bara att väntar för den som önskar det, med egen båt eller med skärgårdsbåtar som går från Räfsnäs eller Kapellskär.
Vi har en fin stämning med grannar, och varje år anordnas ett mycket omtyckt och välorganiserat midsommarfirande - med lekar och live-band. Här finns rum för många!
Stugan på Håtö är en riktig sommarpärla. Varmt välkomna!
//Familjen Riddervold

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration