Brusmarvägen 23

Brusmarvägen 23

Slutpris

4 000 000 kr


Håtö— Norrtälje

Brusmarvägen 23


Slutpris
4 000 000 kr

Håtö— Norrtälje

Ett riktigt smutronställe

"Äntligen ett sådant här hus som man bara vill säga ja till och flytta in!" Det var så jag kände första gången jag fick titta på det. Här finner du ett stilfullt, tillbyggt och totalrenoverat fritidshus som kan nyttjas året runt. Nu även kommunalt V/A vilket är ett stort plus. Huset ligger på en solig hörntomt med endast en granne och med det tilltagna altandäcket har du en given plats närhelst på dagen. Barnen har god plats på den stora gräsmattan. Du har tre bra sovrum, en stor matplats för 6-10 personer med öppet upp till taknock och där du kan öppna upp glasdörrarna och inta måltiden ute om vädret tillåter. På kvällen kan du slå dig ner i soffan i vardagsrummet och njuta av en brasa. Närhet till skärgården och havet gör Håtö extra populärt.

Säljarens kommentarer
Välkommen till Håtö och Brusmarvägen 23
När vi klev in på tomten till sommarhuset första gången kände vi direkt att vi hade hittat vårt smultronställe. En vacker och privat hörntomt med skärgården runt knuten, brygga med båtplats och en stor uppvuxen trädgård.
För soldyrkaren är det ett optimalt läge. Många är de dagar då vi knappt varit inne alls, istället har vi latat oss vid områdets fina stränder eller åkt ut med båten - och sedan avslutat dagen med en härlig grillkväll på terrassen. Svamp- och blåbärsskogen finns som närmste granne, bara att kliva rakt in i äventyren direkt från tomtgräns.
För barnen har det varit en spännande aktivitet att delta i Håtös årliga och mycket populära seglarskola, där barn mellan 8 – 15 år inte bara får lära sig att segla, men hittar också bästa vänner i närområdet.
På vår gata kan man njuta av lugnet. Men om man är sugen på att hitta på saker finns alla bekvämligheter på kort avstånd. Med bil är du vid Norrtälje på ca tio minuter och mysiga fik finns bara en kort bil- eller båttur bort. Skärgården med alla härliga sommarkrogar ligger bara att väntar för den som önskar det, med egen båt eller med skärgårdsbåtar som går från Räfsnäs eller Kapellskär.
Vi har en fin stämning med grannar, och varje år anordnas ett mycket omtyckt och välorganiserat midsommarfirande - med lekar och live-band. Här finns rum för många!
Stugan på Håtö är en riktig sommarpärla. Varmt välkomna!
//Familjen Riddervold


Boarea
67 kvm
Driftkostnad
14 439 kr/år
Tomtarea
2 725 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-09-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.