Bryggårdsgatan 4 / Centrala Norrtälje / Norrtälje

Villa mitt i centrala Norrtälje

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea
182 kvm
Driftkostnad
30 065 kr/år
Tomtarea
580 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-11-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Bryggårdsgatan såldes av oss 2017-11-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Bryggårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villa om 6 rum och kök med mycket charm och atmosfär belägen mitt i centrala Norrtälje. Endast 1 minuts promenad till busstorget och stadskärnan med sin idylliska bebyggelse och sina kullerstensgator. Helt optimalt läge för dig som pendlar till Stockholm eller ut i kommunen. Brutet tak, trägolv, fungerande kakelugn och balkong i väster är några av de fina detaljerna. Bergvärme installerat 2007. Dränering utförd för ca 15 år sedan.
Planlösning enligt följande; Entréplan med kök, badrum, vardagsrum och matsal. Övervåning med 3 sovrum och toalettrum. Källarvåning med ett sovrum, stor tvättstuga med entrédörr, matkällare, förråd samt hobbyrum.
Fasad, fönster samt inre ytskikt i behov av renovering.
Kallgarage med vidbyggt förråd och uppvuxen trädgård med äppelträd och vinbärsbuskar.
En fastighet med många möjligheter och ett mycket fint och centralt läge.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration