Dalkärrsvägen 27 / Solbackahöjden - Dalkärrsvägen / Norrtälje / Nyproduktion

Stora tomter med generös byggrätt

Dalkärrsvägen - Solbackahöjden Etapp II
Slutpris
995 000 kr
Tomtarea
1 633 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Norrtälje Hårnacka 3:9
Såld
2018-01-12
Bostaden är såld!

Denna tomt på Dalkärrsvägen såldes av oss 2018-01-12. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Dalkärrsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbackahöjden - Dalkärrsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ta chansen att påbörja ditt husprojekt på en av de tomter som är kvar i sista etappen för Solbackahöjden - Dalkärrsvägen, som är beläget endast några minuters bilresa från centrala Norrtälje. Här finns fina möjligheter att bygga sitt drömboende. Nära till naturen och samtidigt nära till skolor, dagis och centrala Norrtäljes stora utbud. Dalkärrsvägen asfalterades och fick belysning i somras. Här finner du stora tomter från 1435 kvm till hela 1749 kvm med generös byggrätt. Tomterna är redo att tillträdas och kommunalt vatten och avlopp samt el och fiber finns vid tomtgräns. Denna tomt är på 1633 kvm.

Geoteknisk undersökning är ej utförd. Pålning rekommenderas.

Ta en sväng förbi och titta själv eller kontakta mäklaren för ytterligare information. Varmt välkomna till Dalkärrsvägen! FAST PRIS!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration