Dalkärrsvägen 22

Dalkärrsvägen 22

Slutpris

7 150 000 kr


Solbacka/Hårnacka— Norrtälje

Dalkärrsvägen 22


Slutpris
7 150 000 kr

Solbacka/Hårnacka— Norrtälje

Med högt läge mot väster finner du denna stora villa

Välkommen till en öppen och härlig villa med mycket bra läge mot väster. Huset ligger högt med västerläge och har en stor altan mot söder vilket ger sol hela dagen. Huset andas det lilla extra med det svartvita köket kombinerat med hög takhöjd och generösa fönster i öppen planlösning och exklusiva badrum med vackra kakelsättningar. Huset har totalt 5 sovrum, vardagsrum, allrum, dubbla badrum och förråd vilka tillsammans ger många möjligheter. Det inglasade uterummet i sydväst gör att man kan njuta extra länge av säsongen och sommartid kan man öppna upp glaspartiet för att istället umgås på altandäcket. Bilen parkerar men i carporten vid entré eller på uppfarten till tomten. Vid carporten finns även ett uteförråd.

Vacker gräsmattetomt som sluttar mot väster och uppe vid huset har en plan yta som lämpar sig väl för lek och spel. Del av tomten har stenpartier som kombinerats med perenner och tillsammans bildar en vacker helhet. På tomten finns även en lekstuga för de mindre barnen.

Cykelavstånd till flera förskolor och grundskola och en kort biltur ut till barnvänliga och omtyckta Lundabadet. Ca 3 km till Norrtälje stad med butiker, restauranger och mycket mer. Busshållplats en kort promenad från huset.

Välkommen på visning till en fastighet med fantastiskt bra läge och många möjligheter i en härlig miljö!


Boarea/biarea
198/61 kvm
Driftkostnad
36 000 kr/år
Tomtarea
1 834 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-10-21

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Dalkärrsvägen såldes av oss 2021-10-21. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Dalkärrsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.