Domherrevägen 14 E

Domherrevägen 14 E

Slutpris

1 800 000 kr


Domherren— Norrtälje

Domherrevägen 14 E


Slutpris
1 800 000 kr

Domherren— Norrtälje

Välplanerad trea om hela 78,8 m² med balkong i västerläge och praktisk uthyrningsdel

Välkommen till Domherrevägen 14 E och denna luftiga trerummare om hela 78,8 m² som är mycket trevligt planerad och har ett riktigt fint läge i området. Lägenheten ligger på husets gavel med ljusinsläpp från tre håll. Helt öppen och fri vy åt ena hållet med utsikt mot öppna grönskande ytor och fint kvällssolsläge på balkongen mot innergården från andra hållet. Just denna planlösning är oerhört uppskattad då det finns en uthyrningsdel, perfekt för tonårsrummet med både egen wc och entré eller för dig som vill ha möjlighet att hyra ut. Här finns ett trevligt kök som är fullt maskinellt utrustat, duschrum med fönster, två riktigt bra sovrum samt vardagsrum med strålande eftermiddags/kvällssol. Dessutom finns det två toaletter i bostaden, något som är mycket efterfrågat. För dig som önskar ett snabbt tillträde är lägenheten redan utflyttad.

Brf Domherren är en omtyckt och välskött förening med låga månadsavgifter belägen i lugnt område med närhet till det mesta som behövs för en bekväm vardag. Välsorterad matbutik finns över gatan, skola och förskola i närområdet, vacker natur och fina promenadstråk finns runt knuten. Goda kommunikationer med buss som tar dig till Norrtälje Busstation, härifrån når du kommunens alla hörn samt Stockholm. Förråd finns till lägenheten i samma uppgång, fina gemensamma tvättstugor och förmånligt avtal med bredband och tv kanaler för endast 199 kr/månad. Föreningen har flertalet parkeringsplatser, garagehus samt gästparkering utplacerade runt föreningens byggnader. Den redan låga avgiften om 3 438 kr/månad inkluderar både uppvärmning samt varm och kallvatten. På ca 10 minuters promenad är du nere vid Norrtäljes stadskärna med flertalet butiker, restauranger och mysig och anrik miljö, ett riktigt toppenläge!

Varmt välkommen på visning av en riktigt trevlig trerummare med ett fint läge på populära Domherrevägen!


Boarea
78.8 kvm
Avgift
3 439 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-09-21

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Domherrevägen såldes av oss 2022-09-21. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Domherrevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.