Drottning Kristinas väg 43A

Drottning Kristinas väg 43A

Slutpris

5 195 000 kr


Kvisthamra— Norrtälje — NORRTÄLJE— Nyproduktion

Drottning Kristinas väg 43A


Slutpris
5 195 000 kr

Tillhör projekt Hemviken
Kvisthamra— Norrtälje — NORRTÄLJE— Nyproduktion

Hemviken kommer bestå av 6 radhus i premiumutförande med optimal planlösning och på bästa läget!

Välkommen till Kvisthamra och Norrtäljes mest klassiska bostadsområde. Nu har du chansen att flytta in i ett nyproducerat radhus i premiumutförande. Hemviken kommer bestå av 6 stycken radhus med en optimal planlösning, där du har stora ytor för umgänge med familj och vänner samt många sovrum, hög bekvämlighet och lyxiga detaljer samt ett klockrent läge med utsikt över Kvisthamraviken!

Fantastiska naturomgivningar med Norrtäljviken i norr och Kvisthamrviken i söder, badplats vid Kärleksudden, många promenadstråk, ett stråk hittar du vid vackra Borgmästarholmen. På promenadavstånd hittar du Norrtäljes egna skidbacke som dessutom kommer lysas upp som en tavla under årets kallare del. Varför inte ta en promenad ner till Norrtäljes centrum som bjuder på ett härligt utbud av kultur, nöjen, butiker och restauranger. Här finns något för alla!

Tillfällen att flytta in i nyproducerade bostäder i Kvistharma är minst sagt sällsynta . Området är väletablerat och så mycket plats för att bygga nytt finns inte längre. Därför är det här en chans du inte bör missa!

Missa inte att alla fördelar med att köpa ett radhus upplåten med bostadsrätt!

- Gemensamt ansvar för yttre underhåll
- Gemensam villaförsäkring
- Vid köpet ingen lagfartskostnad
- Vid köpet ingen pantbrevskostnad

Bostadsrättsföreningen kommer vara helt obelånad.

Gör en intresseanmälan redan idag för att inte missa chansen att köpa en av dessa . Kontakta Maria Strömbäck som är ansvarig fastighetsmäklare (se kontaktuppgifter till höger ) eller fyll i ett formulär via www.hemrik.se

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!


Boarea/biarea
157/35 kvm
Avgift
1 314 kr/mån
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-07-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna radhus på Drottning Kristinas Väg såldes av oss 2018-07-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Drottning Kristinas Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.