Drottning Kristinas väg 41 B / Kvisthamra / Norrtälje / Nyproduktion

Hemviken kommer bestå av 6 radhus i premiumutförande med optimal planlösning och på bästa läget!

Hemviken
Slutpris
5 195 000 kr
Boarea/biarea
157/35 kvm
Avgift
1 314 kr/mån
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-02-14
Bostaden är såld!

Denna radhus på Drottning Kristinas Väg såldes av oss 2018-02-14. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Drottning Kristinas Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvisthamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

BARA ETT RADHUS KVAR! Det kommer vara en områdes- och markvisning söndagen den 14 januari kl 11:30 - 12:15 på Skördevägen 14. Det är 200 m från Drottning Kristinas väg 41 B så passa på att komma och träffa oss för frågor om det sista radhuset i Brf Hemviken.

Välkommen till Kvisthamra och Norrtäljes mest klassiska bostadsområde. Nu har du chansen att flytta in i ett nyproducerat radhus i premiumutförande. Hemviken kommer bestå av 6 stycken radhus med en optimal planlösning, där du har stora ytor för umgänge med familj och vänner samt många sovrum, hög bekvämlighet och lyxiga detaljer samt ett klockrent läge med utsikt över Kvisthamraviken!

Fantastiska naturomgivningar med Norrtäljviken i norr och Kvisthamrviken i söder, badplats vid Kärleksudden, många promenadstråk, ett stråk hittar du vid vackra Borgmästarholmen. På promenadavstånd hittar du Norrtäljes egna skidbacke som dessutom kommer lysas upp som en tavla under årets kallare del. Varför inte ta en promenad ner till Norrtäljes centrum som bjuder på ett härligt utbud av kultur, nöjen, butiker och restauranger. Här finns något för alla!

Tillfällen att flytta in nyproducerade bostäder i Kvistharma är minst sagt sällsynta . Området är väletablerat och så mycket plats för att bygga nytt finns inte längre. Därför är det här en chans du inte bör missa!

Missa inte att alla fördelar med att köpa ett radhus upplåten med bostadsrätt!

- Gemensamt ansvar för yttre underhåll
- Gemensam villaförsäkring
- Vid köpet ingen lagfartskostnad
- Vid köpet ingen pantbrevskostnad
Bostadsrättsföreningen kommer vara helt obelånad.

Gör en intresseanmälan redan idag för att inte missa chansen att köpa en av dessa . Kontakta Mattias Åhman som är ansvarig fastighetsmäklare (se kontaktuppgifter till höger) eller fyll i ett formulär via www.hemrik.se

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration