Drottningdalsvägen 37 / Drottningdal / Norrtälje

Nybyggt nära skola i lugnt läge

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea
127 kvm
Driftkostnad
33 300 kr/år
Tomtarea
1 679 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Drottningdalsvägen såldes av oss 2019-10-09. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Drottningdalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Drottningdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmer du om att bo i ett nybyggt lyxigt enplanshus om 127 kvm på en fin, lättskött, trädgårdstomt i lugnt läge med stora gräsytor för lek och spel nära skola dagis, buss och idrottsplats? -Då har du hittat rätt nu!

Detta påkostade A-hus uppfört 2017 rymmer tre bra sovrum varav "master bedroom" har både badrum och dressing room i direkt anslutning. I sovrumsdelen finns ett TV-rum med plats för soffgrupp och badrummet som har badkar, toalett och handfat. Här finns dessutom ett stort vardagsrum i öppen planlösning med braskamin och ryggåstak som ger en härlig rymd i kombination med de stora fönstren och utgången till altanen i perfekt insynsskyddat västerläge. Det snygga och funktionella köket rymmer både två kockar och det mesta som behövs för gormet maten samt en rejäl matplats för sex till åtta personer framför fönster mot gatan. Här finns också en ordentlig groventré med tvättstuga som också rymmer den effektiva frånluftsvärmepumpen. Hela huset har vattenburen golvvärme.

Den stora plana trädgårdstomten har fina gräsytor för lek och spel, vackra släta berg i dagen, lättskötta planteringar och en välordnad uppfart. På tomtens framsida mot gatan löper en vacker gärdsgård med grind som ansluter till garaget om 30 kvm som är isolerat och har gjuten platta.

Tomten ligger lugnt och avskilt beläget i samhället men ändå bara ett stenkast från skola, dagis idrottsanläggning och buss mot Norrtälje. I Drottningdal har man nära till naturen och idrotten. Här finns idrottsförening med sporthall, fotbollsplaner och elljusspår samt förskola och skola år F-6. Det är endast ca 15 minuter till Norrtälje vilket gör det enkelt för den som pendlar. För den som önskar lugnet och gemenskapen men ändå en praktisk vardag är detta ett mycket bra val.

Läs gärna mer om huset på https://www.a-hus.se/

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.