Drottningdalsvägen 14

Drottningdalsvägen 14

Slutpris

2 700 000 kr


Norrtälje

Drottningdalsvägen 14


Slutpris
2 700 000 kr

Norrtälje

I Drottningdal ligger denna praktiska och fina familjevilla om 6 rum och kök med direkt utgång till det stora garaget. Ett hemtrevligt kök där man gärna vill umgås och ett mysigt vardagsrum med braskamin. På nedervåningen finns även hall, två st sovrum, duschrum, tvättstuga samt groventré där man även når garaget. På övervåningen har man två sovrum, badrum samt ett stort allrum. Längst med husets långsida finns en stor altan med perfekt sydväst läge där man får njuta av eftermiddags- och kvällssolen.

I Roslagsbro har man nära till naturen och idrotten. Här finns ett rikt föreningsliv med nära tillgång till sporthall, fotbollsplaner och elljusspår. Närhet till både förskola och skola, år F-6. Det är endast ca 10 minuter till Norrtälje vilket gör det enkelt för den som pendlar. För den som önskar lugnet och gemenskapen men ändå en praktisk vardag är detta ett mycket bra val.


Boarea/biarea
141/8 kvm
Driftkostnad
32 137 kr/år
Tomtarea
1 360 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2019-11-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Drottningdalsvägen såldes av oss 2019-11-28. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Drottningdalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.