Enbäcksvägen 12 C / Knutby gård / Norrtälje

En riktigt fin lägenhet på 84 kvm med egen ingång, uteplats i söder och balkong med kvällssol

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
5 707 kr/mån
Driftkostnad
330 kr/mån
Rum
3,5 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2017-11-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Enbäcksvägen såldes av oss 2017-11-12. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Enbäcksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knutby gård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna fina gavellägenhet på 84 kvm har tillgång till en insynsskyddad uteplats i söderläge, precis intill trappan som leder till den egna ingången. Man har även en balkong i västerläge på 7,4 kvm med utgång från köket. I lägenheten som ursprungligen räknades som 2,5 ROK har vardagsrummet delats av till ytterligare ett rum vilket gör att man idag har tillgång till tre sovrum och en klädkammare. Den väggen kan tas bort om familjens storlek ändras och man istället vill ha större vardagsrum. Det hemtrevliga och ljusa köket renoverades 2014-15 och har fönster i alla väderstreck. Hela lägenheten har målats och tapetserats om under 2015-16. Rymligt vindsförråd tillhör bostadsrätten och en fin tvättstuga finns i porten bredvid.

Knutby gård är en välskött förening i ett lugnt område med trevliga innergårdar med lekplats, utemöbler, grillplats och boulebana. Området ligger nära naturen med promenadvägar och löparspår, stall, sjön Lommaren med allmän badplats, skolor och dagis. Nära till butiker vid Knutby Torg och till hållplatsen för lokalbussen är det ca 150 m. Till Norrtälje centrum är det ca 1,5 km.

Välkommen till en riktigt fin lägenhet!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration