Enbäcksvägen 10 A

Enbäcksvägen 10 A

Slutpris

1 430 000 kr


Knutby Gård— Norrtälje

Enbäcksvägen 10 A


Slutpris
1 430 000 kr

Knutby Gård— Norrtälje

Stor fin tvåa om hela 71 m² i attraktiv förening med inglasad balkong och hiss i huset

Varmt välkommen hit till Knutby Gård som är en mycket välskött och populär förening. Fina lugna innergårdar, hiss i huset, stora förråd, föreningslokal med möjlighet till övernattning att hyra samt bekväma tvättstugor är några av föreningens stora fördelar. Denna fina hörnlägenhet ligger en trappa upp och är mycket välplanerad med stora luftiga rum, bra förvaring och fint ljusinsläpp. Ljusa färgval i bostaden och den upplevs genomgående mycket trivsam och välskött. Den inglasade balkongen ligger öppet och fritt med ogenerat läge, en härlig plats där du njuter av en morgonkaffe i solskenet. Ytterligare en trevlig detalj i lägenheten är burspråket i sovrummet. Tvättstugan ligger bekvämt i entréplan och förrådet ligger också praktiskt i samma hus som du når med hissen. Här bor du med Knutby Torgs service med bland annat flera matbutiker inom bekvämt gångavstånd. Sjön Lommaren med badplats ligger en trevlig promenad bort, rofyllda grönområden finns inpå knuten och allmänna kommunikationer endast några minuter bort. Detta är ett riktigt trevligt boende för dig som söker vardaglig komfort.


Boarea
71 kvm
Avgift
4 417 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-01-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.