Enbäcksvägen 2 A / Knutby Gård / Norrtälje

Stor ljus tvåa om 71 m² med hiss och inglasad balkong i härligt sydvästläge

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
4 417 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-06-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Enbäcksvägen såldes av oss 2020-06-11. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Enbäcksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knutby Gård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket välplanerad och rymlig tvårummare om hela 71 m² i den välskötta och eftertraktade föreningen Knutby Gård. Här bor du i en lugn och trevlig boendemiljö med grönskande omgivningar och hög komfort. Fina lugna innergårdar, hiss i husen, stora förråd, föreningslokal med möjlighet till övernattning att hyra samt bekväma tvättstugor är några av föreningens stora fördelar.

All tänkbar service finns i närområdet, Knutby Torg med varierad handel och flertalet matbutiker ligger en kort promenad bort och lokalbuss finns i anslutning till området. Sjön Lommaren med badplats ligger på trevligt promenadavstånd och rofyllda grönområden finns inpå knuten.

En känsla av ljus och rymd möter dig i denna lägenhet med stora öppna sällskapsytor och fint ljusinsläpp. Lägenheten har ett fint hörnläge med en tilltalande planlösning där burspråket förhöjer lägenhetens karaktär och ger en härlig trivsel. Under senaste året har tvättmaskin och torktumlare installerats i badrummet, i köket finns ny diskmaskin, spis med induktionshäll och fläkt. Nylagt parkettgolv och målade väggar i alla rum ger ett fräscht och enhetligt intryck. Den inglasade balkongen har ett fantastiskt fint läge, helt ogenerat utan insyn i bästa sydvästläge. Missa inte denna ljusa och fina lägenhet som erbjuder ett bekvämt boende i lugna kvarter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.