Esplanaden 18D / Grossgärdet / Norrtälje

Renoverad 2:a, en halv trappa upp, på Grossgärdet!

Slutpris
1 425 000 kr
Boarea
53,5 kvm
Avgift
1 995 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-06-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Esplanaden såldes av oss 2017-06-01. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Esplanaden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grossgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det tillfälle att förvärva denna hemtrevliga 2:a om 53,5 kvm, endast en halv trappa upp, med låg månadsavgift på populära Grossgärdet!

Bostaden har genomgått båda de stora renoveringarna. Köket stod färdig 2016 med med ljusa ytskikt och bekvämligheter så som diskmaskin. Duschrummet renoverades helt nyligen 2017 med moderna färgval och förberett för tvättmaskin. Lägenheten i sig är ljus och har ett lugnt läge skyddat från insyn. Vardagsrummet erbjuder goda umgängesytor och sovrummet är generöst med god plats för förvaring.

Föreningen är både omtyckt och välskött med de stora renoveringarna bakom sig. Stambyte, elstigar, takrenovering, dränering och installation av säkerhetsdörrar för att bara nämna några! Föreningen har också en stor grönskande innergården där man har möjlighet att umgås i solen samtidigt som barn kan leka ostört och skyddade från trafiken.

Grossgärdet är ett omtyckt område i Norrtälje som ligger en kort promenad från Norrtäljes stadskärna. Här bor ni också med närhet till mataffärer, prisbelönt bageri, butiker flera förskolor samt sjukhuset och tandläkare. För den som gillar att promenera eller springa finns vackra grönområden i närområdet och för pendlaren finns bussen nära till både Stockholm och Uppsala. För den med bil är det även utmärkt läge med enke påfart till västra vägen och E18 mot Stockholm.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration