Sök Meny
Såld

Norrtälje - Grossgärdet / Esplanaden 18D

Renoverad 2:a, en halv trappa upp, på Grossgärdet!

Nu finns det tillfälle att förvärva denna hemtrevliga 2:a om 53,5 kvm, endast en halv trappa upp, med låg månadsavgift på populära Grossgärdet!

Bostaden har genomgått båda de stora renoveringarna. Köket stod färdig 2016 med med ljusa ytskikt och bekvämligheter så som diskmaskin. Duschrummet renoverades helt nyligen 2017 med moderna färgval och förberett för tvättmaskin. Lägenheten i sig är ljus och har ett lugnt läge skyddat från insyn. Vardagsrummet erbjuder goda umgängesytor och sovrummet är generöst med god plats för förvaring.

Föreningen är både omtyckt och välskött med de stora renoveringarna bakom sig. Stambyte, elstigar, takrenovering, dränering och installation av säkerhetsdörrar för att bara nämna några! Föreningen har också en stor grönskande innergården där man har möjlighet att umgås i solen samtidigt som barn kan leka ostört och skyddade från trafiken.

Grossgärdet är ett omtyckt område i Norrtälje som ligger en kort promenad från Norrtäljes stadskärna. Här bor ni också med närhet till mataffärer, prisbelönt bageri, butiker flera förskolor samt sjukhuset och tandläkare. För den som gillar att promenera eller springa finns vackra grönområden i närområdet och för pendlaren finns bussen nära till både Stockholm och Uppsala. För den med bil är det även utmärkt läge med enke påfart till västra vägen och E18 mot Stockholm.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Grossgärdet
Esplanaden 18D
Slutpris: 1 425 000 kr
Boarea: 53,5 kvm
Avgift: 1 995 kr/mån
Driftkostnad: 287 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Esplanaden