Fågelsångsvägen 37 / Fågelsången / Norrtälje

Lummig charm i Fågelsången

Slutpris
3 450 000 kr
Boarea/biarea
96/36 kvm
Driftkostnad
36 280 kr/år
Totalareal
609 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Fågelsångsvägen såldes av oss 2019-08-23. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Fågelsångsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fågelsången är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig fastighet i populärt område med hus från ca 1900 där känslan finns bevarad. Huset är renoverat i omgångar och blev tillbyggt 1979 med hall, toalett, badrum och 2013 lyftes taket på tillbyggnaden och på så sätt fick man ett extra sovrum på det övre planet. Här bor du i en välplanerad villa med sociala ytor på nedre plan och de mer privata sovrummen på ovanvåningen. Kök i lantlig stil med access till matrummet som i sin tur har altandörrar ut mot trädgården. Trivsamt vardagsrum med fönster åt två håll och en värmande braskamin. Det övre planet nås via den inre hallen och väl uppe möts man av ett allrum och via det når du husets samtliga sovrum. I huset finns bevarade dörrar med vackra beslag. Källare ca 20 kvm som idag är förråd och tvättstuga.

Lummig och uppvuxen tomt med växthus där du kan förlänga sommarkänslan i en mysig miljö. På tomten finns godsaker som bl.a. körsbär, krikon, plommonträd, fläder, syren, jordgubbar och hallon. Blommor du finner här är pioner, lavendel, rosor och liljor.

Här bor du i ett klassiskt villaområde med närhet till Norrtälje stads utbud. På bara några minuter når du välsorterad mataffär och tre skolor ligger på gångavstånd.

I anslutning till fastigheten säljs även en tomt som ger ytterligare möjligheter ( se vidare under tomter Fågelsången).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Fågelsången

Villa/radhus området Fågelsången är ett lugnt och trivsamt bostadsområde i norra Norrtäljes innerstad.

Familjeliv

Här finner du en perfekt plats att bosätta sig med familjen eller om du bara söker dig ut till ett lugnt område men ändå vill ha närhet till resten av Norrtälje.

Natur

Närhet till naturlivet och skogspromenader finns i detta område. En promenad in i skogen finner du Porshanken som är ett gammalt soldattorp från 1800 talet. Idag används det av den ideella föreningen Club of Western. Här finns det möjligheter för skolutflykter och grillplats. Elljusspår på 11,5 km har utgångspunkt här.

Livsmedel

ICA Norrköp ligger strax söder om Fågelsången. Norrköp är en butik som tänker på framtiden och lägger vikt på miljöval och lokala leverantörer. Coop Nära finns också tillgängligt och har generösa öppettider. Precis vid coop butiken finns en obemannad OKQ8 och Pizzeria Arena med goda omdömen.

Skolor

I Fågelsången finns Freinetskolan Mimer med klasser från förskolan upp till årskurs 9. I den östra delen av Fågelsången finner du Solbacka förskola. På andra sidan av Vätövägen finns Grindskolan som tar in elever i årskurserna F-9 och Parkskolan med årskurserna F-6.

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration