Färsnagatan 12F / Färsna / Norrtälje

2:a om 53kvm i populära Färsna, balkong i västläge med eftermiddags/kvällssol, egen p-plats.

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
3 294 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2017-01-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Färsnagatan såldes av oss 2017-01-13. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Färsnagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Färsna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2:a om 53 kvm i populära Färsna. Lägenheten ligger på plan 2 och har en härlig balkong med utmärkt solläge från tidig eftermiddag till kväll. Byggnaden är byggd 2013 och man har till lägenheten en egen parkeringsplats som ingår i månadsavgiften. Här har man närhet till elljusspår för löpning, cykling och längdskidåkning och de trevliga omgivningarna kring Färsna gård är omtyckta promenadstråk. Nära busshållplats och endast 2 km från Norrtälje stadskärna.

Lägenheten har en stort vardagsrum i öppen planlöning med köket där man kan umgås med det stora sällskapet. Sovrum med tillhörande större klädkammare/kontor samt badrum med egen tvättmaskin.

Färsna har blivit ett mycket attraktivt område att bo i; man har naturen runt knuten och samtidigt Norrtäljes handelsutbud på gångavstånd. I området finns både förskola och skola.

Detta är en lägenhet som rekommenderas att besöka på plats.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration