Sök Meny
Såld

Norrtälje - Kaggeboda / Fjällenvägen 36

Mycket välskött fastighet med möjlighet till generationsboende

Välkommen till denna mycket välskötta fastighet i populära Kaggeboda! Detta hus som ligger på en höjd har permanentstandard samt ett gästhus och den sluttande tomten om 2000 kvm erbjuder många olika "rum" att upptäcka. Här kan man gå i badkläderna till mysigt bad som endast ligger 150 meter från fastigheten. Fastigheten har också tillgång till tempererad pool som ingår i samfälligheten.

Huset som är ca 70 kvm har ljusa färger i huset och centralt placerad murad öppen spis med insats och vacker detalj med Vätögranit. Genomgående fint ljusinsläpp i hela huset och flera fönster är utbytta till 3-glasfönster. Fönster med vädringsluckor i sovrum. Kök med matplats och vedspis. Duschrum från 2009 med smakfulla materialval. Inglasad veranda som vetter ut mot trädgård. Huset har löpande genomgått renoveringar och förbättringar och erbjuder en hög boendestandard.
Gästhus med storstuga, kök, sovplats och tvättutrymme. Detta hus har en boendeyta om ca 18 kvm.
Endast ca 2 km till lanthandel (Vreta handel) och busshållsplats.

Välkommen till en plats att njuta på!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Kaggeboda
Fjällenvägen 36
Slutpris: 3 300 000 kr
Boarea/biarea: 70/9 kvm
Driftkostnad: 24 050 kr/år
Tomtarea: 2000 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-03-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Fjällenvägen