Fjällenvägen 36 / Kaggeboda / Norrtälje

Mycket välskött fastighet med möjlighet till generationsboende

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea/biarea
70/9 kvm
Driftkostnad
24 050 kr/år
Tomtarea
2 000 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-03-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Fjällenvägen såldes av oss 2017-03-29. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Fjällenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kaggeboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket välskötta fastighet i populära Kaggeboda! Detta hus som ligger på en höjd har permanentstandard samt ett gästhus och den sluttande tomten om 2000 kvm erbjuder många olika "rum" att upptäcka. Här kan man gå i badkläderna till mysigt bad som endast ligger 150 meter från fastigheten. Fastigheten har också tillgång till tempererad pool som ingår i samfälligheten.

Huset som är ca 70 kvm har ljusa färger i huset och centralt placerad murad öppen spis med insats och vacker detalj med Vätögranit. Genomgående fint ljusinsläpp i hela huset och flera fönster är utbytta till 3-glasfönster. Fönster med vädringsluckor i sovrum. Kök med matplats och vedspis. Duschrum från 2009 med smakfulla materialval. Inglasad veranda som vetter ut mot trädgård. Huset har löpande genomgått renoveringar och förbättringar och erbjuder en hög boendestandard.
Gästhus med storstuga, kök, sovplats och tvättutrymme. Detta hus har en boendeyta om ca 18 kvm.
Endast ca 2 km till lanthandel (Vreta handel) och busshållsplats.

Välkommen till en plats att njuta på!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration