Fjällstigen 18 / Södra Nånö / Norrtälje

Vackert timmerhus med läcker insida och vidsträckt utsikt

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea/biarea
96/96 kvm
Driftkostnad
31 940 kr/år
Totalareal
1 524 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-08-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Fjällstigen såldes av oss 2018-08-03. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Fjällstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Nånö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Fjällstigen, på södra Nånö, bara ett par km från Norrtäljes stadskärna ligger ett omsorgsfullt byggt hus som är unikt i sitt slag! Vackert timmer utgör husets stomme och fasad och på insidan är det modernt utformat med vita ytskikt och modern inredning.
Uppe på berget är utsikten mer än fantastisk och läget på altanen i söder är både charmigt utformad och ytterst privat. Från hela övervåningen kan man spana ut över ängar, åkermark och hästhagar. Här är huset fördelat på två stora sovrum, båda med burspråk, genomgångshall med skjutdörrsgarderob, duschrum med bastu, wc-rum och vardagsrum i delvis öppen lösning mot köket, med en värmande braskamin i ena hörnet.
En trappa ner, på entréplan, finner ni en rymlig hall som gott och väl kan bli ytterligare ett sovrum och ändå hålla en bra storlek. Här ryms smart förvaring under trappan och väggarna är målade i en varm grå ton. På detta plan finns även sovrum som idag används som biorum, badrum med sitt-massage-badkar och ett dubbelgarage med tvättstuga, mängder av förvaring i garderober samt eldrivna garageportar.

Fågelvägen är det bara ca 500 m till Färsna gård och dit tar man enkelt en promenad genom skogen.

Här finns chansen att uppleva ett hus som både är sällsynt i dess utseende och läge! Ett hus att förälska sig i...

Välkomna att anmäla intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration