Fjällstigen 18

Fjällstigen 18

Slutpris

2 950 000 kr


Södra Nånö— Norrtälje

Fjällstigen 18


Slutpris
2 950 000 kr

Södra Nånö— Norrtälje

Vackert timmerhus med läcker insida och vidsträckt utsikt

Här på Fjällstigen, på södra Nånö, bara ett par km från Norrtäljes stadskärna ligger ett omsorgsfullt byggt hus som är unikt i sitt slag! Vackert timmer utgör husets stomme och fasad och på insidan är det modernt utformat med vita ytskikt och modern inredning.
Uppe på berget är utsikten mer än fantastisk och läget på altanen i söder är både charmigt utformad och ytterst privat. Från hela övervåningen kan man spana ut över ängar, åkermark och hästhagar. Här är huset fördelat på två stora sovrum, båda med burspråk, genomgångshall med skjutdörrsgarderob, duschrum med bastu, wc-rum och vardagsrum i delvis öppen lösning mot köket, med en värmande braskamin i ena hörnet.
En trappa ner, på entréplan, finner ni en rymlig hall som gott och väl kan bli ytterligare ett sovrum och ändå hålla en bra storlek. Här ryms smart förvaring under trappan och väggarna är målade i en varm grå ton. På detta plan finns även sovrum som idag används som biorum, badrum med sitt-massage-badkar och ett dubbelgarage med tvättstuga, mängder av förvaring i garderober samt eldrivna garageportar.

Fågelvägen är det bara ca 500 m till Färsna gård och dit tar man enkelt en promenad genom skogen.

Här finns chansen att uppleva ett hus som både är sällsynt i dess utseende och läge! Ett hus att förälska sig i...

Välkomna att anmäla intresse!


Boarea/biarea
96/96 kvm
Driftkostnad
31 940 kr/år
Tomtarea
1 524 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-08-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.