Flygaregatan 3 H, Hiss / Flygfältet invid Kvisthamra / Norrtälje

Högst upp med hiss! Gaveltvåa om hela 64,6 m² med fantastisk utsikt och balkong i söderläge

Slutpris
1 475 000 kr
Boarea
64.6 kvm
Avgift
4 872 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Flygaregatan såldes av oss 2020-03-27. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Flygaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Flygfältet invid Kvisthamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp med hiss! Välkomna till en fantastisk gaveltvåa om hela 64,6 m² med vacker utsikt mot Norrtäljeviken och härligt ljusinsläpp från tre håll. Just denna lägenhetstyp säljs oerhört sällan och är något utöver det vanliga. Direkt när man öppnar dörren möts man av ljuset från det magnifika vardagsrumsfönstret som går nästan ner till golvet, här kan man njuta av årstidernas alla växlingar och se solen gå upp över viken. Genomgående ljus färgsättning på väggar och ekparkett i rummen. Stilfullt kök nytt från 2017 som är funktionellt planerat med inredning från Marbodal. Härifrån ligger balkongen i ljuvligt solläge in mot gården, en perfekt plats att njuta av fikastunder och måltider. Ytterligare fördelar är det stora sovrummet, badrum med fönster och förberett för tvättmaskin samt rymlig klädkammare.

Här erbjuds en bekväm vardag med carport och anslutande rymligt förråd som ingår i månadsavgiften, tvättstuga i entréplan och hissen som tar dig upp till lägenheten. Välskött förening med fina uppvuxna grönskande innergårdar och välskötta fastigheter, ett boende som passar alla åldrar. Läget är bästa tänkbara invid Kvisthamra i ett lugnt område med lokalbuss, stor välsorterad matbutik finns inom några minuters promenad och centrum med sin pittoreska stadskärna och all tänkbar service på promenadavstånd. Rofyllda omgivningar invid Norrtäljeviken med härlig natur och trevliga promenadstråk. Denna lägenhet behöver ses på plats så att du får uppleva känslan av att bo högst upp bland takåsarna med härliga vyer över himmel och hav.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Flygfältet

Vid Flygfältet finner du närhet till träning och shopping

Sport och fritid

Välkommen till Norrtäljes största anläggningar för sport och träning. Här erbjuds en modern och funktionell idrottsanläggning för ishockey, bandy, fotboll, handboll, friidrott, innebandy, badminton, brottning mm. Friskis & Svettis är ett populärt gym i Norrtälje och ligger vid sportcentrum på Flygfältet. Strax norr om sportcentrum finns badhuset som passar alla åldrar.

Flygfältets handelsområde

En kort promenad från Flygfältet finns handelsområdet, här finner du ett stort utbud dagligvaror. Den ikoniska ICA butiken Flygfyren som är Sveriges största ICA Kvantum ligger i handelsområdet. Sportfiskebutiken Dogger som fått årets e-handlare utmärkelsen 2016, 2017, 2019 har sin butik angränsande till handelsområdet. Närheten finns även bensinmackar och snabbmatställen.

Kommunikation

Lokalbussen 657 åker genom Flygfältet mot Vigelsjö och passerar Norrtälje busstation (centrum). Campus Roslagen finns 5-10 minuters promenad bort med flertalet busslinjer och stora parkeringar. Tekniska högskolan är smidigt att resa till från Norrtälje. Resan med bil tar ca 55 minuter till Tekniska högskolan och åker du kommunalt så åker du en bekväm dubbeldäckare på ca 70 minuter.

Familjeliv

Flygfältet är ett trevligt område med fina gräsområden och lekpark där barnen kan leka. Barnvårdcentralen Norrtälje ligger precis vid bostadsområdet. För djuren finns även en djurklinik vid Campus Roslagen.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.