Flygaregatan 3 H, Hiss

Flygaregatan 3 H, Hiss

Slutpris

1 475 000 kr


Flygfältet invid Kvisthamra— Norrtälje

Flygaregatan 3 H, Hiss


Slutpris
1 475 000 kr

Flygfältet invid Kvisthamra— Norrtälje

Högst upp med hiss! Gaveltvåa om hela 64,6 m² med fantastisk utsikt och balkong i söderläge

Högst upp med hiss! Välkomna till en fantastisk gaveltvåa om hela 64,6 m² med vacker utsikt mot Norrtäljeviken och härligt ljusinsläpp från tre håll. Just denna lägenhetstyp säljs oerhört sällan och är något utöver det vanliga. Direkt när man öppnar dörren möts man av ljuset från det magnifika vardagsrumsfönstret som går nästan ner till golvet, här kan man njuta av årstidernas alla växlingar och se solen gå upp över viken. Genomgående ljus färgsättning på väggar och ekparkett i rummen. Stilfullt kök nytt från 2017 som är funktionellt planerat med inredning från Marbodal. Härifrån ligger balkongen i ljuvligt solläge in mot gården, en perfekt plats att njuta av fikastunder och måltider. Ytterligare fördelar är det stora sovrummet, badrum med fönster och förberett för tvättmaskin samt rymlig klädkammare.

Här erbjuds en bekväm vardag med carport och anslutande rymligt förråd som ingår i månadsavgiften, tvättstuga i entréplan och hissen som tar dig upp till lägenheten. Välskött förening med fina uppvuxna grönskande innergårdar och välskötta fastigheter, ett boende som passar alla åldrar. Läget är bästa tänkbara invid Kvisthamra i ett lugnt område med lokalbuss, stor välsorterad matbutik finns inom några minuters promenad och centrum med sin pittoreska stadskärna och all tänkbar service på promenadavstånd. Rofyllda omgivningar invid Norrtäljeviken med härlig natur och trevliga promenadstråk. Denna lägenhet behöver ses på plats så att du får uppleva känslan av att bo högst upp bland takåsarna med härliga vyer över himmel och hav.


Boarea
64.6 kvm
Avgift
4 872 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-03-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.