Furusundsvägen 189

Furusundsvägen 189

Slutpris

5 100 000 kr


Solö— Norrtälje

Furusundsvägen 189


Slutpris
5 100 000 kr

Solö— Norrtälje

Solö - fantastiskt sjöläge

Ett härligt sjöställe endast 55 minuter med bil från Stockholm.

Äkta sjötomt med en lång vacker strandlinje med både klippor och sandstrand och tillhörande fiskevatten. Vid stranden finns två bryggor varav en med segelbåtsdjup. Insynsskyddad tomt med klippor kombinerat med gräsmattor och en del naturtomt. Vinterbonat boningshus endast några meter från vattnet med en fantastisk sjöutsikt. Huvudhuset har en öppen planlösning. På fastigheten finns ytterligare två hus. Ett med bastu och sovrum och ett gästhus med kök. Det finns även carport, ytterligare två förråd och en lekstuga på tomten.
Båtslip finns för enkel vinterförvaring.

Innerskärgårdens varma vatten ger möjligheter till härliga bad. Med en kortare båttur kommer man lätt ut till ytterskärgårdens alla spännande öar.

Närmaste restaurang, Marholmens Spa finns på andra sidan fjärden, endast 5 min med båt bort. Solö bad, allmän badplats, drygt 1 km. Nära busshållplats där bussen går flera gånger dagligen till Norrtälje eller till Stockholm.


Boarea
83 kvm
Driftkostnad
10 324 kr/år
Tomtarea
3 240 kvm
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Såld
2018-08-21

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Furusundsvägen såldes av oss 2018-08-21. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Furusundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.