Gjuterivägen 4 A

Gjuterivägen 4 A

Slutpris

1 950 000 kr


Gjutaren— Norrtälje

Gjuterivägen 4 A


Slutpris
1 950 000 kr

Gjutaren— Norrtälje

Fantastiskt läge i Gjutaren med sjöutsikt

Välkommen till denna stora tvårummare om hela 70 m² i brf Gjutaren med ett mycket fint läge med fantastisk sjöutsikt över hamninloppet och Norrtäljeviken. Ett sällan återkommande tillfälle för dig som söker ett komfortabelt boende med en av Norrtäljes mest efterfrågade adresser. Här bor du lugnt och bekvämt med både stad och natur inpå knuten i ett välskött område med hiss i huset. Endast på detta våningsplan finns det otroligt vackra välvda fönsterpartiet som ger en vy vacker som en tavla mot viken. Lägenheten erbjuder stora härliga sociala ytor med fin utsikt ner mot hamnen och Socitetsparken både från vardagsrum och matplats. Trevlig planlösning med stora luftiga rum med gott om förvaring. Brf Gjutaren är en etablerad förening och har ett av Norrtäljes absolut bästa lägen bara ett stenkast ifrån allt som staden har att erbjuda av restauranger, shopping och kultur. Närhet till både hav och skärgård, vackra Societetsparken och badplats vid Kärleksudden. Välkommen på visning!


Boarea
70.1 kvm
Avgift
4 131 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2019-09-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.