Götgatan 14A

Götgatan 14A

Slutpris

2 575 000 kr


Grossgärdet— Norrtälje

Götgatan 14A


Slutpris
2 575 000 kr

Grossgärdet— Norrtälje

Central fyra med uthyrningsdel, öppen spis och balkong åt väster

Här är den nu! Den där eftertraktade bostaden som har det många drömmer om... En optimal planlösning där en del går att hyra ut, generöst och smakfullt kök som får den matlagningsintresserade att haja till, samt ett gavelläge som ger ett unikt ljusinsläpp. Vidare genom bostaden finner vi ett luftigt vardagsrum med gedigen öppen spis och utgång till en skyddad balkong i väster. Här i vardagsrummet rimmar originalparketten läckert med de två glasdörrarna som leder in till ett av lägenhetens sovrum, eller om ni kanske hellre väljer att ha det som bibliotek eller tv-rum? Helkaklat badrum samt ytterligare en wc är för många ett måste.

I denna harmoniska fyra är det bara att flytta in, då nuvarande ägare lagt ner tid, omsorg och finess med att få till den där känslan och harmonin som inte alltid är så självklar i ett hem. Här möts vi inte enbart av vita väggar och grå toner, utan här samsas smakfulla och färgglada ytskikt med praktiska och snygga material.

Brf Vilan är en populär, äldre och stabil förening med god ekonomi.

Detta centrala läge är bara några minuters promenad ner till Norrtäljes stadskärna, välsorterad mataffär och pendlarbussar. Även närhet till fina promenadstråk vid Nordrona och utmed Lommaren.

Välkommen på visning!


Boarea
90.8 kvm
Avgift
4 020 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.