Götgatan 15 A

Götgatan 15 A

Slutpris

1 450 000 kr


Grossgärdet - Centralt— Norrtälje

Götgatan 15 A


Slutpris
1 450 000 kr

Grossgärdet - Centralt— Norrtälje

Mysig balkong med utsikt över grönskande innergård & morgonsol!

Här bor du i en trivsam lägenhet, högst upp i huset med ett oslagbart läge, på populära Grossgärdet. Lägenheten om 57 kvm fördelas på ett stort vardagsrum med vacker fiskbensparkett, balkong ut mot grönskande innergård, Härjedalskök med matplats intill fönster med vy över takåsar, stort sovrum med hel garderobsvägg och helkaklat duschrum med både golvvärme och tvättmaskin. Fint ljusflöde i hela lägenheten och härlig utsikt från alla fönster.

Brf Vårsolen är en välskött och omtyckt förening där avgifterna är låga och engagemanget stort för att alla ska trivas. En fantastisk innergård med grillplats, sittgrupper och fina gräsytor. Ett pittoreskt lusthus finns också till förfogande för föreningens medlemmar. En fräsch och stor tvättstuga finns i huset och föreningen har flera parkeringsplatser.

På Grossgärdet bor du centralt med närhet till Norrtäljes stadskärna, ICA Flygfyren och dess handelsområde, skola/förskola och flera träningsanläggningar för att inte tala om gångavstånd till fina grönområden. Varmt välkommen på visning!


Boarea
57 kvm
Avgift
2 737 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-30

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Götgatan såldes av oss 2019-04-30. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Götgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.