Grindvägen 16C

Grindvägen 16C

Slutpris

1 695 000 kr


Grind— Norrtälje

Grindvägen 16C


Slutpris
1 695 000 kr

Grind— Norrtälje

Smakfullt renoverad gavelfyra endast ½ trappa upp på ett av Grinds bästa lägen!

Välkommen till denna smakfullt renoverade, genomgående gavel fyra, endast en halv trappa upp, på ett av Grinds bästa lägen. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt (vitmålade väggar) och vackra parkettgolv. Nyrenoverat badrum och gäst wc i samband med föreningens stambyte 2014. Badrummet har kaklade väggar i vitt och grått klinkergolv samt fönster. Lägenheten erbjuder tre sovrum alla av bra storlek. Stor klädkammare som rymmer det mesta. Stort, ljust och härligt vardagsrum med fina detaljer så som fönster in mot hallen samt gavelfönster med utsikt mot skogsdunge. Stort och praktiskt kök med perfekta arbetsytor och mycket god förvaring. Köket är fullt utrustat och har separat plats för matbord. Stora härliga fönster med utsikt mot innergården. Helt insynsskyddad balkong med fint solläge.

Mysiga områden och stora ytor för lek och spel. Vackra promenad och cykelvägar in till centrum. Flertalet förskolor och skolor finns i området. Stadsbussen går precis utanför och tar dig snabbt till Norrtäljes busstation där du lätt kan hoppa på pendlarbussen till bland annat Stockholm. Mataffär finns i närheten (Coop Nära och icabutiken Norrköp)

Varmt välkommen på visning!


Boarea
96.5 kvm
Avgift
4 317 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 (endast ½ trappa upp) (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.