Grindvägen 16C / Grind / Norrtälje

Smakfullt renoverad gavelfyra endast ½ trappa upp på ett av Grinds bästa lägen!

Slutpris
1 695 000 kr
Boarea
96,5 kvm
Avgift
4 317 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-08-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grindvägen såldes av oss 2017-08-23. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Grindvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grind är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna smakfullt renoverade, genomgående gavel fyra, endast en halv trappa upp, på ett av Grinds bästa lägen. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt (vitmålade väggar) och vackra parkettgolv. Nyrenoverat badrum och gäst wc i samband med föreningens stambyte 2014. Badrummet har kaklade väggar i vitt och grått klinkergolv samt fönster. Lägenheten erbjuder tre sovrum alla av bra storlek. Stor klädkammare som rymmer det mesta. Stort, ljust och härligt vardagsrum med fina detaljer så som fönster in mot hallen samt gavelfönster med utsikt mot skogsdunge. Stort och praktiskt kök med perfekta arbetsytor och mycket god förvaring. Köket är fullt utrustat och har separat plats för matbord. Stora härliga fönster med utsikt mot innergården. Helt insynsskyddad balkong med fint solläge.

Mysiga områden och stora ytor för lek och spel. Vackra promenad och cykelvägar in till centrum. Flertalet förskolor och skolor finns i området. Stadsbussen går precis utanför och tar dig snabbt till Norrtäljes busstation där du lätt kan hoppa på pendlarbussen till bland annat Stockholm. Mataffär finns i närheten (Coop Nära och icabutiken Norrköp)

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration