Sök Meny
Såld

Norrtälje - Grind / Grindvägen 16C

Smakfullt renoverad gavelfyra endast ½ trappa upp på ett av Grinds bästa lägen!

Välkommen till denna smakfullt renoverade, genomgående gavel fyra, endast en halv trappa upp, på ett av Grinds bästa lägen. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt (vitmålade väggar) och vackra parkettgolv. Nyrenoverat badrum och gäst wc i samband med föreningens stambyte 2014. Badrummet har kaklade väggar i vitt och grått klinkergolv samt fönster. Lägenheten erbjuder tre sovrum alla av bra storlek. Stor klädkammare som rymmer det mesta. Stort, ljust och härligt vardagsrum med fina detaljer så som fönster in mot hallen samt gavelfönster med utsikt mot skogsdunge. Stort och praktiskt kök med perfekta arbetsytor och mycket god förvaring. Köket är fullt utrustat och har separat plats för matbord. Stora härliga fönster med utsikt mot innergården. Helt insynsskyddad balkong med fint solläge.

Mysiga områden och stora ytor för lek och spel. Vackra promenad och cykelvägar in till centrum. Flertalet förskolor och skolor finns i området. Stadsbussen går precis utanför och tar dig snabbt till Norrtäljes busstation där du lätt kan hoppa på pendlarbussen till bland annat Stockholm. Mataffär finns i närheten (Coop Nära och icabutiken Norrköp)

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Grind
Grindvägen 16C
Slutpris: 1 695 000 kr
Boarea: 96,5 kvm
Avgift: 4 317 kr/mån
Driftkostnad: 700 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-08-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Grindvägen