Grovstanäsvägen 58

Grovstanäsvägen 58

Slutpris

1 850 000 kr


Norrtälje

Grovstanäsvägen 58


Slutpris
1 850 000 kr

Norrtälje

Grovstanäs - fritidshus med åretrunt standard

Trevligt fritidshus för åretruntbruk. Högt läge med utsikt över ängar. Hus med 2 sovrum och stort öppet vardagsrum med mycket glaspartier. Insynsskyddad altan i sydväst med sol hela dagen. Huset har även en källare på ca 35 kvm. Tomten har delvis gräsmattor i övrigt naturtomt och det höga läget ger mycket sol. På fastigheten finns även ett garage om ca 40 kvm. Ovanpå garaget ett större gästrum. I övrigt finns en friggebod som idag används som förråd. Bra och lugnt läge i Grovstanäs med närhet till skärgården.

På området finns tre båthamnar, en badplats, fotbollsplan och boulebana. Härliga strövområden. För mer information se www.grovstanas.se


Boarea
75 kvm
Driftkostnad
26 721 kr/år
Tomtarea
2 296 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-03-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Grovstanäsvägen såldes av oss 2017-03-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Grovstanäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.