Halavägen 55 / Björknäs / Norrtälje

Herre på täppan

Slutpris
1 690 000 kr
Boarea
53 kvm
Driftkostnad
15 347 kr/år
Tomtarea
2 571 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-11-23
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Halavägen såldes av oss 2017-11-23. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Halavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björknäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen in till ett hus på höjden där du har insynsskyddad tomt med gräsyta, gästhus och relax med bastu på baksidan. Huset har ytskiktsrenoverats av nuvarande ägare och har en trivsam atmosfär med vardagsrum och kök med en täljstenskamin som centrum. Ett sovrum och ett badrum med dusch och wc gör huset komplett. Vill man bjuda över sina vänner på en bastukväll så finns det utrymme för det då gäststugan som är vinterisolerad är tillräckligt rymlig. Området är naturskönt med båtplatser tillhörande varje fastighet. Ca 1 km till bad- och båtplats och endast 15 minuter med bil från centrala Norrtälje. Cykelavstånd till matbutik (Vreta handel).

Huset ligger i ett trevligt fritidshusområde med närhet till både bad i sjö som mynnar ut i Norrtäljeviken. Med liten båt kan man faktiskt ta sig ut från Björknäsfjärden via Hattsundet ut i Norrtäljeviken och vidare ut till de yttre skären.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration