Halavägen 30

Halavägen 30

Slutpris

3 900 000 kr


Frötuna - Björknäs— Norrtälje

Halavägen 30


Slutpris
3 900 000 kr

Frötuna - Björknäs— Norrtälje

Smultronställe i toppskick, nära bad & båtplats!

Smultronställe i toppskick med sol från morgon till kväll på lugn återvändsgata. Ett vinterbonat nybyggt fritidshus i toppklass om totalt 76 kvm (huvudhus 58 kvm + 18 kvm gästhus) på en fin södervänd naturtomt i attraktiva Björknäs, bara 10 min från Norrtälje ut mot Rådmansö. Båtplats ingår! Huset passar likväl för den kräsne fritidshusspekulanten som för den permanentboende. Huset fördelas på 3 rok, ett gediget kök i mörkt trä med läckert inbyggt köksfönster, fullt maskinellt utrustat, öppen social yta med matplats för 4-6 personer och vardagsrum med fin öppen spis med insats, ljuvligt ljusinsläpp med panorama fönster ut mot trädgård samt utgång, ett luftigt rum med fönster i tre väderstreck och öppet tak till nock. Två sovrum med skjutdörrar och trägolv varav ett med egen utgång till altan. Stilrent kaklat duschrum med wc, golvvärme och marmorgolv samt ljus hall med marmorgolv och golvvärme.

Vidare på tomten finns en vinterbonad gäststuga om 18 kvm som innehåller ett luftigt och fint sovrum med öppet tak upp till nock, eget kaklat duschrum med wc, marmorgolv och golvvärme. Samt hall med marmorgolv, golvvärme och tvättmaskin. Bra förvaringsmöjligheter i två förråd samt vedbod.

Här finns bekvämligheter som vatten året runt, eget avlopp - minireningsverk, golvvärme, diskmaskin, tvättmaskin, vinterbonad gäststuga, vacker lättskött naturtomt, generöst träddäck med öppen spis, vedeldad badtunna och pergola. Ett fantastiskt träddäck runt hela huset som går ihop med gäststugan, badtunnan och pergolan. Snygg putsad öppenspis för myskvällar ute vid brasan och grillen. Ett perfekt soldäck i rakt söderläge med insynsskyddat läge.

Backa gård är en gömd pärla med badstrand och båtplats i Björknäsfjärden ca 1 kilometer bort som mynnar ut i Hattsundet och vidare i Norrtäljeviken. Här kan du upptäcka ett rikt skärgårdsliv med båten. Skogen runt husknuten bjuder på fina bär- och svampmarker. Året runt öppen matbutik och SL-buss på cykelavstånd ca 3,5 kilometer bort. Halavägen 30 ligger endast 50 min från Stockholm city!

En riktig pärla att bara flytta in i och njuta av att allt är nytt! Här lägger du dig i solstolen på trädäcket och hör fågelkvitter, känner in hur sommaren närmar sig. Välkommen på visning!


Boarea
58 kvm
Driftkostnad
20 344 kr/år
Tomtarea
2 059 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-03-24

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Halavägen såldes av oss 2021-03-24. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Halavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.