Harka Ekväg 39

Harka Ekväg 39

Slutpris

1 680 000 kr


Harka— Norrtälje

Harka Ekväg 39


Slutpris
1 680 000 kr

Harka— Norrtälje

Insynsskyddat, ombonat och gemytligt fritidsboende i sydvästläge

I populära Harka ligger detta insynsskyddade, ombonade och gemytliga fritidshus i sydvästläge. Tomten har en plan gräsmatta där det finns fina möjligheter till trevliga utomhusaktiviteter som krocket, kub och badminton. Delar av tomten har skog som ger ett fint insynsskydd samt att en sida vätter mot en allmänning. På tomten finns också rododendron, tujor, syrener som bidrar till tomtens charm.

Fritidshuset är på 54 m² och isolerat, vilket gör det möjligt att tillbringa fina vinterdagar i huset. Från entrén kommer du in i en lång hall med utrymme för både klädhängare och skohylla. Hallen leder vidare till ett stort välkomnande vardagsrum i öppen planlösning mot köket och har plats för både matbord, soffgrupp och TV. Vardagsrummet har stora fönsterpartier i två väderstreck, något som bidrar till den ljusa känslan. Köket är väl utrustat med många skåp för förvaring, där finns en ny kyl/frys samt både elspis och vedspis. Från hallen nås också de två sovrummen, ett med plats för enkelsäng och det andra med plats för dubbelsäng, båda utrustade med var sin garderob. Badrummet är under utveckling och har under 2017 utrustats med vacuumtoalett. Ledningar finns framdragna under huset för varmvattenberedare, tvättställ och dusch.I sydvästläge under det utskjutande taket ligger altanen med infravärme och gott om utrymme för matplats.

På tomten finns ett mindre förråd på ca 4 m² samt ett utedass, bra att ha som reserv vid strömavbrott.

Under år 2017 anlades tvåkammarbrunn och infiltrationsbädd för BDT samt installation av vacuumtoalett och septitank.. Fastigheten har sommarvatten via samfällighetsföreningen.

Fastigheten ingår i en samfällighet som är välskött och ansvarar för vägar, sommarvatten, badplats och båtbryggor. En båtplast vid föreningens brygga hör till fastigheten. I anslutning till båtbryggan finns en fin strand med både sand och gräsmatta. Det tar cirka 10 minuter att gå till bad och båtbrygga.

Harka ligger endast 10 minuters bilväg från Norrtälje centrum. Till busshållplatsen vid Björnövägen är det ca 3 km.


Boarea/biarea
54/4 kvm
Driftkostnad
25 497 kr/år
Tomtarea
1 480 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.