Herkulesgatan 8 / Mosebacke / Norrtälje

Insynsskyddat läge mitt i stan

Slutpris
5 250 000 kr
Boarea
161 kvm
Driftkostnad
38 603 kr/år
Totalareal
681 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-10-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Herkulesgatan såldes av oss 2018-10-22. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Herkulesgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mosebacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor och härlig familjevilla i fantastiskt fint läge med insynsskyddad grönskande tomt mitt i centrala Norrtälje med endast 5minuters promenad till busstorget, restauranger och gågator med butiker. Lugna villakvarter på återvändsgata. Högt läge med utsikt över stan ända ner till gästhamnen från övre våningen i huset. Stor trädäckad altan i väster. Varmgarage för en bil. Fiber är nyinstallerat 2018. Ny värmepump 2012.
Planlösning med vardagsrum, kök, 1 sovrum, duschrum och tvättstuga på entrévåningen. På övre våningen finns ytterligare 3 sovrum, allrum samt badrum.
Utöver boarea om 161 kvm finns 2 rum i källarvåningen om sammanlagt ca 46 kvm passande som hobbyrum, utrymme för egenföretagare eller som tonårsrum med egen ingång.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration