Holmsjövägen 6 / Norrtälje

Unikt kedjehus med fantastisk sjökontakt!

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea/biarea
130/40 kvm
Driftkostnad
39 641 kr/år
Tomtarea
1 377 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-03-20
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Holmsjövägen såldes av oss 2018-03-20. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Holmsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Holmsjövägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det en unik möjlighet att förvärva ett friköpt, sjönära, stort och tillbyggt kedjehus i populära Ösbyholm vid Holmsjön. Huskropparna har längre tillbaka fungerat som tjänstebostäder till personalen på den närbelägna Herrgården men har under årens lopp renoverats till dagens fina skick! Servitut på både bad och båtplats finns.

Här bor ni med härligt gavelläge med en tomt om 1377 kvm med fina Holmsjön som granne. Perfekt för ett morgondopp eller härliga sommar- och vattenlekar under årets varma månader. Huset erbjuder nu bland annat tre sovrum, renoverat kök och vardagsrum med fantastisk utsikt och kamin, gästtoalett samt ett generöst badrum med relaxavdelning med påbörjad bastu och egen utgång till altanen med spa-bad.

Tomten erbjuder flertalet möjliga uteplatser och vi möts av trädäck både på fram- och baksida av huset. Njut av vackra kvällar i spa-badet och varva ner efter en stressig arbetsdag. För bilen och förvaring finns ett generöst garage. På tomten finns också ett mindre gästhus/förråd.

Fastigheten är belägen endast ca 10 minuter med bil från centrala Norrtälje och har ett perfekt pendlarläge. Busshållplatsen finner vi ca 1 km från tomten och endast ca 5 minuter bort med bil ligger också Vreta -handel som har affär, bensin och pizzeria.

Ett unikt boende som måste upplevas på plats.

Varmt välkomna på visning !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration