Horsvallsvägen 15

Horsvallsvägen 15

Slutpris

3 700 000 kr


Malsta— Norrtälje

Horsvallsvägen 15


Slutpris
3 700 000 kr

Malsta— Norrtälje

En lugn plats på landet men med närhet till staden!

Vill du bo på landet samtidigt som du har nära till staden och allt serviceutbud? Då har du kommit rätt. Horsvallsvägen 15 ligger på en magisk plats, här har möts du av lugn och ro när du kommer hem. Här bor du på landet samtidigt som det tar dig 10 minuter med bil in till Norrtälje, det gör inget om du glömt handla mjölken eller om dina barn har träning flera dagar i veckan, det är en plats dit det är smidigt att ta sig till och från.
Huset ligger på höjden och baksidan av trädgården är plan och lämpar sig för lek och spel eller varför inte odling. Här är du helt privat och omringas av vacker natur. På altanen finns en härlig badtunna där du på fredagseftermiddagen välkomnar helgen med ett bad och förhoppningsvis en stjärnklar himmel.

Huset är praktiskt och du har stora ytor där hela familjen kan samlas. Här finns en stor carport med plats för två bilar och ett gästhus som är perfekt för, tonårsbarnet, ditt hemmakontor eller dina gäster.

I närområdet finns golfbana i Sundsta, där du även finner populär restaurang och café. Vid Sundsta arrangerar man även olika gruppaktiviteter som, lerduveskytte, paintball och folkrace. Vill man cykla in till Norrtälje kan man göra det på gamla banvallen, det är ca 9km. Följer man banvallen åt andra hållet kan man cykla till Finsta och Rimbo.

Vacker anordnad badplats finns vid Malsta kyrka.

Det går utmärkt att ta sig till huset kommunalt, SL-buss 654 stannar på promenadavstånd från huset.

Norrtälje stad har massor att erbjuda, en vacker och levande stadskärna, handelstorg, restauranger, caféer och massor butiker.

Varmt välkommen på visning! På grund av rådande omständigheter är det viktigt att man anmäler sig till visningen.


Boarea/biarea
121/23 kvm
Driftkostnad
42 210 kr/år
Tomtarea
2 235 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-02-07

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Horsvallsvägen såldes av oss 2022-02-07. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Horsvallsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.