Junovägen 2h

Junovägen 2h

Slutpris

1 995 000 kr


Solbacka— Norrtälje

Junovägen 2h


Slutpris
1 995 000 kr

Solbacka— Norrtälje

Bekvämt och praktiskt boende med närhet till det mesta!

Välkommen till detta charmiga och extremt välplanerade boende fördelat på två plan. Här får du en stor social yta på bottenvåningen som under årets varmare del förlängs genom en stor härlig uteplats där du kan njuta av solen långt in på kvällen.
Ovanvåningen är uppdelad i tre sovrum, var av ett är stort och luftigt och har en fin takhöjd. Två mindre sovrum där ett används som walk in closet. Mitten används som gemensamt allrum.
Genomgående för huset är ett härligt ljusflöde och en mycket behaglig takhöjd. Stort härligt takfönster i trappen som ger hela huset en känsla av ljus och rymd. Det är ett bekvämt boende där du får det bästa av två världar, du bor i radhus men har minimalt att sköta. Förråd och parkering i direkt anslutning till entrén.
Barnvänligt område med närhet till både skolor och förskolor. Lekplats och pulkabacken en kort promenad bort Fina promenad och cykelvägar in till Norrtäljes stadskärna där du kan njuta av stadens utbud av både restauranger och butiker. Kort avstånd till matbutiken Coop Nära, stadsbussen stannar 2 minuters promenad från bostaden, vilket ger dig perfekta möjligheter till pendling.
Underbara naturomgivningar med vackra promenadstråk.
Välkommen på visning!


Boarea
76 kvm
Avgift
3 355 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-08-24

Mäklarhuset Norrtälje

Denna radhus på Junovägen såldes av oss 2018-08-24. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Junovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.