Junovägen 6e

Junovägen 6e

Slutpris

2 400 000 kr


Solbacka— Norrtälje

Junovägen 6e


Slutpris
2 400 000 kr

Solbacka— Norrtälje

Praktiskt och bekvämt gavelradhus!

Välkommen till detta välplanerade och bekväma gavelradhus. Här möts du av en praktisk planlösning, öppet mellan kök och vardagsrum. Som en förlängning av den sociala ytan inne finns i anslutning till huset en stor ombonad och härlig altan som sträcker sig runt husets tre fria sidor. Här ryms både studsmatta, rejäla utemöbler och du kan dessutom njuta av solen hela dagen och en bra bit in på kvällskvisten. Nuvarande ägare har gjort om planlösningen så idag finns tre sovrum, alla av god storlek. Vissa delar av huset har en takhöjd över det normala vilket gör att huset känns rymligt och ljus. Helkaklat badrum med klinkergolv, egen tvättmaskin och torktumlare. Huset är byggt 2017 och den "nya känslan" finns kvar.
Här får du kort och gott ett bekvämt boende med stora socialytor!
Området är mycket barnvänligt och lugnt. Här har du nära till det mesta, skolor, förskolor, härliga promenadstråk i naturen, mataffär, pizzeria och mycket annat. En kort promenad från huset finns busshållplats där du kan ta stadsbussen in till busstationen där du bland annat hittar anslutningsbussar till Stockholm. Vill du gå eller cykla in till Norrtälje centrum, finns det många och fina promenad och cykelvägar in.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
71 kvm
Avgift
3 240 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-09-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna radhus på Junovägen såldes av oss 2020-09-10. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Junovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.