Kalvholmsvägen 3

Kalvholmsvägen 3

Slutpris

895 000 kr


Baltora— Norrtälje

Kalvholmsvägen 3


Slutpris
895 000 kr

Baltora— Norrtälje

Underbar naturtomt med sött torp, kvällssol & helt utan insyn!

Välkommen till Kalvholmsvägen 3, ett sött torp på underbar naturtomt, helt utan insyn och bjuder på kvällssol! Här njuter du av ett rofyllt läge på insynsskyddad och solig naturtomt om 2194 kvm. I huset finns ett mysigt sällskapsrum med braskamin och matplats för 4-5 personer intill fönster med fin utsikt över ängar, ett fint renoverat lantligt kök samt ett sovrum och hall. Kommunalt vatten/avlopp är framdraget till tomtgräns, för den som önskar finns möjligheten att bygga ett permanenthus eller större hus på landet som byggrätten tillåter.

På tomten finns flera mysiga uteplatser och välordnade planteringar för blommor och köksträdgården. Söt altan under tak och trädäcket som ligger skyddat mot bergsväggen och uteplatsen uppe vid gäststugan med fin utsikt över ängar och skog. Vidare på tomten finns en högt belägen gäststuga om ca 13 kvm och ett förråd som också går att använda som gäststuga. Alldeles utanför huvudhuset finns ordentlig utedusch samt utedass med tvättställ. Jordkällare, pumphus med varmvattenberedare och vedbod finns också här.

Bara några hundra meter från huset finns populär badsjö, badstrand i havsvatten samt möjlighet till båtplats. Härifrån kommer du ut till Hattsundet som går vidare ut till Norrtäljeviken och vår fina skärgård. Matbutiker finns inom fyra kilometer och endast 10 minuters bilväg till Norrtäljes stadskärna.


Varmt välkommen på visning!


Boarea
26 kvm
Driftkostnad
20 750 kr/år
Tomtarea
2 194 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-10-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på kalvholmsvägen såldes av oss 2018-10-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på kalvholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.