Kattguldsvägen 6 / Grovstanäs / Norrtälje

Smakfullt och harmoniskt med alla bekvämligheter

Slutpris
2 665 000 kr
Boarea
65 kvm
Driftkostnad
22 330 kr/år
Totalareal
2 069 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Kattguldsvägen såldes av oss 2019-05-01. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Kattguldsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grovstanäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kattguldsvägen 6. Ett eget litet paradis som passar både dig som söker permanent- och fritidsboende. Huset har på ett mycket smakfullt sätt renoverats till det fina skick det nu är i så det är bara att flytta in och börja njuta.

Här finns alla små detaljer man vill ha för att njuta fullt ut på en fridfull plats i Roslagen. Kök och vardagsrum som bjuder in till sociala stunder och vackra spröjsade fönster samt utgång via dubbeldörrar som suddar ut gränsen mellan inne och ute, man kan se framför sig hur grillkvällen pågår... Allt är genomtänkt och noga utvalt med till exempel vitt smakfullt kök med sitt runda fönster, vitmålad liggande panel och vackra tapeter, allt det tillsammans skänker huset den karaktär det förtjänar. Stort altandäck i väst ger sol långt in på kvällen. I huvudhuset finns två sovrum och på tomten finns också ett gästhus i samma stilrena och eleganta stil med egen altan.

Fantastisk tomt som är öppen och ljus och gränsar till allmänning vilket en avskildhet.

På området finns tre båthamnar, en badplats, fotbollsplan och boulebana. Grovstanäs med dess närhet till skärgården ger många möjligheter för strandhugg i fantastisk skärgård med Ängsö nationalpark på 10 min båtresa. Området har härliga strövområden med bla markerade leder . Buss till Norrtälje från Furusundsvägen går flera gånger dagligen. För mer information se www.grovstanas.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.