Klockarevägen 9 / Söderby-Karl / Norrtälje

Trivsam villa intill småskola

Slutpris
2 025 000 kr
Boarea/biarea
120/40 kvm
Driftkostnad
28 037 kr/år
Tomtarea
1 585 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-02-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Klockarevägen såldes av oss 2017-02-23. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Klockarevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söderby-Karl är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam villa om 120+120 kvm samt vidbyggt garage. Härliga ytor, totalrenoverat kök i stiliga färgval, renoverad gästtoalett och ny energieffektiv luft/vattenpump som ger låga driftskostnader är några detaljer. På övre plan finns kök, vardagsrum, 3 sovrum, badrum och gästtoalett. I källarvåningen finns gillestuga, pannrum/tvättstuga, matkällare, snickarstuga och stora förrådsrum. Perfekt för dig som har hobby eller verksamhet. Från ett rum i källaren är det entré in till garaget. Trädgård som inramas av häck och staket. Uteplats i söder under tak.
Skola 1-6 belägen intill huset och nära busshållplats. Skola F-9 finns i Svanberga ca 5 minuter med bil. Ca 20 minuter med bil till Norrtälje.
Busshållplats endast ett kvarter från huset där bussar mot Norrtälje eller Singö stannar.
I Söderby-Karl finns Erikskulle friluftsmuseum - ett Roslagens Skansen. Titta mer på deras hemsida http://www.erikskulle.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration